SHOPPING

12 stilfulde kjoler til efteråret

Har du styr på hvilke kjoletrends, der hitter i denne sæson? Her finder du 12 stilfulde efterårskjoler.

Kjoler hører ikke kun forår og sommer til. Tværtimod findes nogle af de smukkeste og mest stilfulde kjoler i efterårssæsonen. Efteråret kan være kold og regnfuld, men det kan også byde på strejf af varme fra sensommeren. Garderobens efterårskjoler skal derfor kunne tilpasses efter vejret og egne sig til at blive stylet med både tynde nylonstrømper, jeans eller lange støvler.

Find din efterårskjole

Mangler du inspiration til, hvilke efterårskjoler du skal købe? Her finder du 12 stilfulde kjoler, der passer perfekt til efterårets koldere temperaturer.

Den skinnende efterårskjole

Efteråret er ofte forbundet med jordfarver og skinnende materialer, som matcher naturens nuancer. Denne skinnende kjole er perfekt til efteråret. Hvis det ikke står på mildt efterårsvejr, kan kjolen styles med en stor sweater i den samme tone for at skabe et roligt efterårslook. 

Kjole, Neo Noir 599 kr. Kan købes online HER 

Efterårskjole med blomsterprint

Items, der er rige på mønstre og farver, fortsætter ind i efteråret. En kjole med smukke efterårsbuketter kan styles med enten sneakers eller stiletter, og den er derfor perfekt til både hverdag og fest. 

Kjole, Lollys Landry 1.000 kr. Kan købes online HER 

Tunikakjole til efteråret 

Med en knælang kjole kan du skabe det populære lag-på-lag-look. Brug den lange kjole uden på jeans, eller bær den med knapperne åbne og tag en t-shirt indenunder. 

Kjole, Bassike 3.800 kr. Kan købes online HER 

Efterårskjole med dyreprint 

Dyreprint er efterhånden overalt på de internationale catwalks, blandt andet Versace, Neil Barrett og Burberry har fremvist de lækre dyremønstre. Hvis du stadig er lidt skræmt over trenden, kan du gøre printet til hovedfokus i dit outfit. Nedton looket med simpel makeup og accessories i sort, grå og brun. 

Kjole, Mads Nørgaard Copenhagen 1.200 kr. Kan købes online HER 

Varm efterårskjole 

At investere i en varig efterårskjole er essentielt. Det er vigtigt at gå efter en klassisk, lun kjole, som kan dresses op til fest og ned til arbejde. Vælg en kjole af gode materialer som uld, der kan holde dig varm og gemmes i mere end en sæson.

Kjole, The Row 15.200 kr. Kan købes online HER 

LÆS OGSÅ: Her er de 4 mode trends, du skal kende dette efterår

Trendy efterårskjole med 'chili'

Farve- og trendbureau Pantone har netop peget på farven ”chili pepper” som en af efterårets og vinterens hotteste farver. Den knaldrøde farve er designet til at stimulere de æstetiske sanser, på samme måde som chili stimulerer smagsløgene. 

Kjole, Gabriela Hearst 15.300 kr. Kan købes online HER 

LÆS OGSÅ: 25 efterårsfrakker til efteråret 

Silkekjole til efteråret 

Denne silkekjole er i en af naturens smukkeste farver, gyldenbrun. Den er perfekt til en tur i byen. Silkekjolen kan styles med en skjorte indenunder og et par højhælede ankelstøvler.

Kjole, Joseph 3.680 kr. Kan købes online HER 

Efterårets ballonkjole 

Ballonkjoler er en af sommerens store trends. Særligt Cecilie Bahnsen har været med til at skubbe den feminine ballonfacon frem i sommerens modebillede. Denne kjole tillader, at du kan tage trenden med ind i efteråret. 

Kjole, Anna Mason 8.170 kr. Kan købes online HER 

Aftenkjole til efteråret

En lang, elegant kjole med høj hals og bindebånd i taljen er perfekt til efterårets middagsaftaler, men den kan også anvendes med en blazer på arbejde.

Kjole, Sofie Schnoor 1.199 kr. Kan købes online HER 

Lun strikkjole til efteråret 

Strikkjolen er perfekt til de kølige efterårsdage, og den kan tilpasses alle kropstyper. Drømmer du om at tilføje lidt højde til figuren, kan du med fordel vælge en strikkjole med lodrette striber. Du kan også vælge én, som denne med slids, der får stængerne til at syne længere. 

Kjole, Nanushka 2.840 kr. Kan købes online HER 

Efterårskjole med flæser

En kort kjole med lange ærmer er en grundsten i din garderobe dette efterår. Perfekt til de kølige aftener. Brug en flæsekjole som denne med støvler til enten ankler eller knæ. 

Kjole, Ulla Johnson 4.740 kr. Kan købes online HER 

Kjole i dybe efterårsfarver

Glødende rust og brændt orange er farver, der uden tvivl vil præge modebilledet dette efterår. De to farver, hvis varme og mæthed nærmest kan mærkes ved at sige dem højt, er perfekte i din efterårsgarderobe. Det er en god måde at tilføje kulør til dine outfits.

Kjole, Tibi 5.675 kr. Kan købes online HER 

Læs mere om: