SHOPPING

13 adventsgaver, der glæder

Julen sniger sig så småt ind på os, og dermed står et hav af gaveindkøb for døren hos de fleste. IN har derfor fundet 13 fine adventsgaver frem, som du kan lade dig inspirere af og glæde omkring dig med i julen.

Gaver, gaver, gaver! Selvom vi er yderst fan af dette begreb, kan det dog til tider være svært at opretholde opfindsomheden hvert evigt eneste år. Julegaveindkøbet kan ofte ende ud i de samme gavekort eller tonsvis af strømper; som sjældent mødes med særlig stor tilfredshed hos modtageren. 

Adventsgaver er mindre komplicerede

Alternativet til de sædvanlige trygge valg kunne være, at nedskrive en usædvanlig lang liste af ønsker fra diverse familiemedlemmer, for derefter at traske byen tynd i håbet om at kunne glæde alle. Imidlertid kan det være, at der som altid vil være, et flertal, der enten laver “jeg ønsker mig penge til en rejse”-finten eller bare helt dropper at levere en ønskeseddel. 

LÆS OGSÅ: Istedet for adventsgaver, kan du også give kalendergaver | Se 24 pakkekalendergaver til under 100 kr.

Adventsgaven behøver dog ikke nødvendigvis, at være lige så kompliceret som julegaven. Derfor kan småting som chokolade, håndcreme og andre ting, man aldrig kan få nok af, være et godt alternativ.

Strømper, som beskrevet ovenfor, kan sommetider være en kedelig gave at modtage; men hvis du giver de sædvanlige sorte strømper et pift og finder et par med et skønt mønster, er der stor sandsynlighed for, at denne gave vil blive en succes.

LÆS OGSÅ: PAKKEKALENDER | 24 gaveidéer til under 500 kr.

Der er en stor fornøjelse i at se glæden i modtagerens øjne, når man giver en gave. Mangler du derfor inspiration til enten ønskelisten eller dem, der selv skal investeres i, giver IN dig her 13 bud på adventsgaver, der kan pifte den sædvanlige adventskalender lidt op.

Se 13 ideer til adventsgaver, der glæder, i galleriet:

13 idéer til adventsgaver

LÆS OGSÅ: SHOPPING | 11 fashionable vinterstøvler

Læs mere om: