SHOPPING

13 kjoler til bryllupsgæsten

Skal du til bryllup i år? Her er 13 kjoler, der vil gøre dig til en velklædt bryllupsgæst.

Bryllupssæsonen nærmer sig, og du er måske allerede begyndt at tænke over dit outfit til de kommende fester.

Påklædningsregler til bryllupsgæsten 

De uskrevne regler om påklædning må altid tages med i overvejelsen for at ikke at risikere at træde bruden over tæerne. Derfor guider vi dig hurtigt igennem de mest gængse påklædningsregler.

LÆS OGSÅ: 5 ting du ikke må have på til et bryllup

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Start altid med at vurdere brylluppets kontekst: Er det slotsbryllup, havebryllup, kirkebryllup, reception, rådhus, forsamlingshus eller noget helt andet? Dit outfit skal passe til anledningen.

Ud over at vurdere anledningen, er der også nogle farver, som du må tage højde for.
Hvid er absolut no-go. Som hovedregel må der kun bæres én hvid kjole til brylluppet, og det er brudens. Du vil derfor blive meget upopulær, hvis du tropper op i hvid kjole. Sort er altid en farve, som skaber delte meninger til brylluppet. Styler du din sorte kjole med farverige accessories er den godtaget.

LÆS OGSÅ: Må man have sort på til bryllup? 

I år skal du som gæst ikke være bange for at springe ud i de vilde farver. Denne sæson byder nemlig på mange smukke farvede kjoler i florlette print og skæve snit. Hvilket også betyder, at du i år undgår det klassiske spørgsmål, om den sorte eller hvide kjole er accepteret af bruden.

Hvad end du går efter det klassiske, bohemede eller vilde look, garanterer vi dig, at du vil blive lagt mærke til, på den fede måde, hvis du møder op i en af galleriets smukke kjoler.

I galleriet finder du 13 kjoler du kan have på som bryllupsgæst 

13 kjoler til bryllupsgæsten