SHOPPING

13 måder at bruge farven rød

Brug rød til at få power og selvtillid. Selv den mindste detalje vil vække opmærksomhed. Læs her hvorfor!

Farven rød har altid været og er stadig forbundet med kærlighed. Men rød symboliserer meget mere end kærlighed. Rød er faktisk en farve, som repræsenterer power. Farven brænder igennem, lige meget hvad du bruger den til på grund af farvens intensitet. Rød ses som den mest attraktive farve, hvilket måske ligger til grund for, at vi nogle gange lige overvejer farven en ekstra gang, inden vi hopper i den. Det er slut nu. Hop ud i det. Uden at tænke over det!

Gør rød til fast inventar i din garderobe

Hvis få røde items kan blive en del af din garderobe, kan du altid tilføje lidt power til dit outfit og udstråling på de lidt grå eller kedelige dage. En rød kjole gør dig ultra attraktiv, men få røde items eller accessories kan (næsten) gøre det samme, hvis du styler dem rigtigt.

Den nemme

Clutch, bælte, taske, sneakers, stiletter, neglelak, læbestift og smykker. Alt er til at finde i rød, og alt kan give dig power og mere selvtillid. Accessories er den nemme vej til et rødt pust i garderoben. Du kan let bruge røde accessories til at pifte dig outfit op. Så spring ud i det!

Den udfordrede

Hvis du tør at bruge rød i lidt højere grad, så spring endelig ud i det! Kjoler, suits, bukser, jakker og nederdele er super aktuelle og findes i mange nuancer af rød. Postkasserød og vinrød er de mest sete. Postkasserød er mere anvendelig om dagen, hvor den giver et dejligt frisk pust, hvorimod den vinrøde er mere anvendelig om aftenen, hvor lyset har dæmpet sig, og vinen skal åbnes.    

Se 13 fantastiske røde items i galleriet

Sådan bærer du rød

Læs mere om: