SHOPPING

12 smukke sko til bruden

Mangler du bare skoene for, at dit bryllupslook er fuldendt? Vi har fundet de 12 flotteste sko, du kan style med din brudekjole.

 
Kender du det, at du har fundet den helt rigtige kjole til en festlig lejlighed, men på dagen går det op for dig, at skoene, der fuldender looket, mangler?
 
Du er garanteret noget mere forberedt, når det kommer til dit eget bryllup, og der er nok næppe den detalje, der kommer bag på dig på dagen. Men skoene er alligevel én af de ting, der ofte bliver skubbet til det sidste.
 
For hvad skal man lige vælge, hvis valget både skal være praktisk, smukt og til at betale? Vi guider dig til at finde de perfekte sko til brylluppet! 
 
 

LÆS OGSÅ: Læg den smukkeste bryllups-makeup: Til bruden og gæsten

4 tips til at finde de rigtige brudesko

  1. Dine sko er et vigtig valg for din bryllupsdag. Hvis du føler dig tilpas og komfortabel i dine sko, så har du allerede de rette forudsætninger for at få en helt igennem fantastisk dag. Derfor er det altid vigtigt at overveje, hvilke sko du typisk får vabler eller anden irritation af.
  2. Hvis du ikke er vant til at gå i høje hæle, så er det en god ide at have gået i skoene et par gange inden den store dag. Hop eventuelt i dine sko hjemme i stuen – her kan du ’øve’ dig selv og dine fødder uden at slide på skoene.
  3. Derudover bør du altid overveje sko ud fra dit bryllups lokation. Hvis dit bryllup fx er udenfor på græs, bør du måske undgå den 12 cm. høje stilet med den tynde hæl, som sandsynligvis vil synke ned i græsset. Her kan du i stedet gå med alternativer såsom en ballerinasko eller en chunky hæl. 
  4. Hvis du ved, at du kommer til at bruge hele din bryllupsnat ude på dansegulvet, så kunne du overveje også at købe et par skiftesko i form af en flad sko eller lille hæl, så er du klar til at danse ’all night long’.

Vidste du, at ... ifølge en gammel bryllupstradition skal brudeskoene gemmes efter brylluppet, da en gammel overtro lyder på, at ægteskabet vil vare lige så lang tid disse er gemt.  

LÆS OGSÅ: Find inspiration til din brudekjole

12 smukke sko til dit bryllup

DE KLASSISKE HVIDE

Gå klassisk til værks med den berømte sko fra Manolo Blahnik. Den hvide sko er enkel, men med en smuk krystal-detalje foran, som gør den karakteristisk, unik og chik. Manolo Blahnik er for mange lig med glamour og luksus, så hvorfor ikke bære sådan et par på din store dag?

Manolo Blahnik, 7.045 kr. Kan købes HER

DEM MED SLINGBACK

Slingback er svaret på 2020’s it-sko! Slingback er en tidløs sko, som passer til mange begivenheder – også dit bryllup! Denne sko fra Miu Miu giver et super fint look med den stenbesatte strop – mere formel end en sandal, men lidt mere casual end en pump.

Miu Miu, 5.050 kr. Kan købes HER

DEM MED BLONDE

Denne fine sko fra Louboutin er et godt eksempel på den perfekte blonde brudesko. Elegant, klassisk og et perfekt match til din (måske) blonde kjole.

Christian Louboutin, 5.254 kr. Kan købes HER

DE SJOVE

Dine brudesko behøver ikke at være helt neutrale. Denne sko fra Dior giver et moderne og chik look med sløjfedetaljen. Hvis din brudekjole er enkel og nedtonet, kan du pifte dit look op med sjove og festlige brudesko.

Christian Dior, 5.605 kr. Kan købes HER

DE FLADE

Høje sko er absolut ikke en selvfølge, når det kommer til dit valg af brudesko. Hvis et par høje sko gør dig utilpas, så kan du sagtens hoppe i et par flade. Disse ballerinasko fra Chloé er et godt bud på en smuk flad sko, der bærer lige så meget stil og elegance som et par høje.

Chloé, 2.742 kr. Kan købes online HER

DE SØLVFARVEDE SANDALER

Endnu en klassiker er den sølvfarvede brudesko. Mange vælger de sølvfarvede brudeskosom kontrast til den hvide brudekjole. Denne sandal fra Prada er smuk og enkel – det ideelle valg til et sommerbryllup.

Prada, 4.296 kr. Kan købes HER

DEM MED PERLER

Disse smukke sko fra Jimmy Choo er fyldt med perler og stil. Perfekt til et bryllup – festlige, men ligeledes elegante og feminine. Og helt ærligt, så kan du aldrig ’shine’ for meget på din bryllupsdag!

 

Jimmy Choo, 11.170 kr. Kan købes HER

DE UTRADITIONELLE

Hvis du ikke er til det traditionelle look, men gerne vil stikke ud og stadigvæk følge de nye modetendenser, så er disse sko fra Gianvito Rossi et godt bud. Den nye trend, der ses i modebilledet, er de transparente sko, som giver et lækkert og legende look. Lige netop Rossi’s sko har en hvid hæl og snude, som er en fin detalje, der fuldender ’bryllupslooket’.

Gianvito Rossi, 4.356 kr. Kan købes HER

DE CREMEFARVEDE

De cremefarvede brudesko er altid en sikker vinder. En neutral farve, som harmonerer godt til både den hvide og den cremefarvede kjole. Disse pumps fra Michael Kors er lige til – stilfulde og enkle.

Michael Kors, 1.079 kr. Kan købes HER

DEM MED FIRKANTET SNUDE

Endnu en trend, der har sat sit præg på modetendensen i år, er den firkantede snude. Disse fine sandaler fra Bottega Veneta er et godt eksempel på, hvordan den kan optræde i en eventuel brudesko. Den hvide sandal er en klassiker – og den firkantede snude giver et chikt look.

 

Bottega Veneta, 4.857 kr. Kan købes HER

DE FARVEDE

Hvem siger at en brudesko skal være hvid? Hvad med at gå med en farve? Denne elegante sko fra Stuart Weitzman har den smukkeste blå farve og ville være et smukt match til den cremefarvede eller hvide kjole.

Stuart Weitzman, 2.950 kr. Kan købes HER

DE BUDGETVENLIGE

Gik du over budgettet på brudekjolen? Så frygt ej. Der er mange alternativer til de helt dyre brudesko, og de behøver ikke koste alverden. Der er mange fine og prisvenlige bud – selvom det altid er en god idé at investere i et par lækre kvalitetssko til din bryllupsdag.
Et budgetvenligt valg kunne være disse fra Aldo med den fineste ’cross-over’ detalje.

 

Aldo, 559 kr. Kan købes HER