SHOPPING

13 smukke sommerkjoler

Sommerens absolutte must-have er en kjole, så hvorfor ikke vælge den smukkeste? Vi har samlet de smukkeste sommerkjoler lige her. Så tag et kig og find din favorit!

Uundværlige sommerkjoler 

Når Danmark viser sig fra sin bedste side, kan det næsten føles som Sydfrankrigs varme himmelstrøg. Vores tøj skal være let og luftigt når varmen rammer vores lille land, så det skønne vejr kan nydes helt optimalt. Der findes intet værre end for tungt og varmt tøj på de varme dage. Derfor er sommerkjolen det perfekte valg når varmen melder sin ankomst! Og dermed et must i din sommergarderobe.

LÆS OGSÅ: De smukkeste gallakjoler

Det gode ved sommerkjolen er udvalget, som strækker sig over en overdådig skala af florlette print, enkelhed, blonder, dyreprint og meget mere. Dermed sagt – der er noget for enhver smag, og en hver prisklasse.

LÆS OGSÅ: Her er sommerens 5 største modetrends

Sommerkjolens bonus

TIP! Når de lune sommeraftener bliver kølige, skal du stadig bruge dine smukke sommerkjoler. Tag et par jeans med i tasken og hop i dem, når graderne bliver for lave til bare ben. Kjole over bukser er top smart. Så sørg for at udnyt dine sommerkjoler.

Tænk også på stylingen af din sommerkjole. Brug den med en festlig clutch og et par smukke festsko - eller et par sporty sneakers for at skabe kontrast.

LÆS OGSÅ: Shop sommerens smukkeste slå om-kjoler

Gul sommerkjole

Denne fine slip-on kjole er perfekt til sommerens fester og andre begivenheder. Printet er, trods den gule farve, meget diskret. Hvis kjolen skal gøres festlig, kan den styles med et par høje sandaler eller bruges på stranden med en stor stråhat.

Gul sommerkjole, Eywasouls Malibu, 2.064 kr. Kan købes online HER

Plisseret sommerkjole

Denne kjole er lig med sol og sommer. Kjolen er perfekt til en af sommerens mange festivaler. Det løse fit giver mulighed for at danse hele natten. Style den med en hvid denimjakke, der giver en fantastisk kontrast til kjolens farver.

Plisseret sommerkjole, Hanne Bloch, 3.500 kr. Kan købes online HER

Prikket sommerkjole

Slå om-kjolen er uundværlig i sommergarderoben. Kjolens elegante silkestof gør den eksklusiv i looket.

Prikket sommerkjole, Second Female, 999 kr. Kan købes online HER

Lyserød sommerkjole i silke

Silkekjolen med den fine krave giver en flot figur med markeringen af taljen. Den kan styles med en bæltetaske for at give den er mere afslappet look.

Lyserød sommerkjole i silke, Baum und Pferdgarden, 2.599 kr. Kan købes online HER

Lyseblå sommerkjole

Ballonfaconen kommer vi ikke uden om denne sommer. Den blå ballonkjole kan styles med et par statement-øreringe og et par hvide sneakers.

Lyseblå sommerkjole, Stine Goya, 1.800 kr. Kan købes online HER

Stribet sommerkjole

En skjortekjole er en klassiker i garderoben. Brug den om aftenen til et par pumps eller om dagen med et par sneakers. Til de kølige aftenener kan der tilføjes et par sorte- eller blå jeans under kjolen.

Stribet sommerkjole, Scotch and Soda, 799 kr. Kan købes online HER

Hvid sommerkjole

Et kig til skulderne giver et feminint og forførende udtryk. Hvid fremhæver sommerens kulør, og derfor er denne kjole perfekt til sensommeren, hvor vejret ikke er blevet alt for køligt endnu.

Hvid sommerkjole, Designers Remix, 1.600 kr. Kan købes online HER

Ternet sommerkjole

Endnu en slip-on kjole med spaghettistropper. Denne elegante pailletkjole kan styles med en blazer til de kølige aftenener.

Ternet sommerkjole, Tiger of Sweden, 2.000 kr. Kan købes online HER

Stribet sommerkjole

Strandkjolen findes efterhånden i mange varianter. Brug den her ud over i bikinien og strandtasken i hånden, og så er du helt klar til en tur på stranden.

Stribet sommerkjole, 3.1 Phillip Lim, 4.460 kr. Kan købes online HER

Leopardplettet sommerkjole

Denne overdådige kjolekimono fra Saint Laurent er ikke til at tage øjnene fra. Kan både bruges alene eller ud over en enkel kjole.

Leopardplettet sommerkjole, Saint Laurent, 22.310 kr. Kan købes online HER

Ternet sommerkjole

T-shirtkjolen fra Maje er god til både hverdag og fest. Style den med en rå denimjakke til hverdag eller med en stor halskæde til fest.

Ternet sommerkjole. Maje, 1.866 kr. Kan købes online HER

Prikket og plisseret sommerkjole

Plisseringer hitter, og denne flotte kjole fra Ganni er et godt bud på den perfekte sommerkjole. Den er god til kølige sommeraftener og styles med et par sorte læderjeans eller et par enkle sandaler.

 

Prikket og plisseret sommerkjole, Ganni, 1.099 kr. Kan købes online HER

Stribet sommerkjole

Hvis man ikke er til regnbuens farver eller vovede mønstre er denne kjole et godt bud på en enkel og klassisk kjole. Striberne og snittet ved maven gør den moderne samt giver dig en lang figur. Style den med strømpebukser eller en et par støvler.

Stribet sommerkjole, Libertine Libertine, 1.799 kr. Kan købes online HER

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER