SHOPPING

15 overdådige smykker

Smykker er altid en sikker vinder, hvis man har brug for et ekstra ”pift” for at fuldende sit look. Se med her, hvor vi har fundet 15 overdådige smykker.

”Fancy” smykker

Smykker har siden tidernes morgen været brugt som et ”fancy” tilbehør til både mænd og kvinder. De bliver for det meste brugt til at pifte et outfit op – og det virker! Et par jeans og en T-shirt kan sagtens være festligt, hvis man bruger overdådige smykker til at pifte outfittet op. Alt efter hvilket look du søger, om det er feminint eller råt, kan smykkerne være den sidste detalje, der fuldender dit look.

Der kan selvfølgelig også være forskel på, hvilke smykker man bruger til hverdag og til fest.

Et godt tip er, at bruge de mere casual smykker til hverdag, og når du skal ud, give den gas med de mere prangende og lidt vildere smykker. Det gør et stort indtryk på dit fest-outfit.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Unikke smykker

Smykker er ofte et af de lidt dyrere tilbehør til outfittet, men til gengæld kan smykkerne leve længe (næsten evigt) i modeverden. Smykker, som man f.eks. har fået i gave af en man har kær eller som man har arvet, er ofte smykker man beholder hele livet. Der er noget unikt og overdådigt over et personligt smykke, som aldrig kan gå af mode, da det kommer til at afspille ens personlige udtryk. Smykker med historie kan også være med til at genskabe gode minder. Så næste gang du mangler en gaveidé til din bedsteveninde eller mor, så overvej at forær hende et smukt smykke.

LÆS OGSÅ: Pift dine sommeroutfits op med smukke ringe 

Skal du købe en ekstraordinær gave, eller skal du selv forkæles? Så få inspiration i galleriet, hvor vi har fundet 15 overdådige smykker.

15 overdådige smykker

LÆS OGSÅ: It-taskerne, du skal kende