SHOPPING

15 shorts til din sommergarderobe

Så er det snart tid til at vise stængerne frem og opgradere din garderobe med denne sæsons shorts! IN har samlet 15 af slagsen, så du kan få inspiration til, hvilke shorts du vil springe i denne sommer.

Byd sommerens shorts velkommen i garderoben

Vi går mod varmere tider, og det betyder shorts! Mange elsker shorts om sommeren, fordi de både er behagelige i varmen og ser fashionable ud. Der har gennem tiden været mange trends og ideer om, hvordan de helt rigtige shorts skulle se ud. I år ser det ud til, at komforten har fået en plads i modebilledet, hvor der er de løse shorts, der spiller ind. Det kan både være løse shorts i læder, silke, satin der skinner og helt almindelige bolmuldshorts. Du vil helt sikkert også se shorts med et blomstret mønster eller i en ”stærk” farve, som f.eks. røb, blå og grøn.

LÆS OGSÅ: 3 slags print, du skal kende denne sommer 

Højtaljede og løse shorts der ligner nederdele har også banet sig vej igennem modebilledet. De højtaljede shorts fremhæver din talje på den gode måde, og passer rigtig godt til en løs overdel. Og samtidig er shorts-nederdelen både praktisk og ser godt ud.

Er du fristet til at købe et sæt men tvivler på, om det kan holde en hel sæson - så frygt ej. Den massive more is more tendens “tillader”, at mixe forskellige stilarter og sammensætte tøj på tværs af mønstrer og farver, så du kan sagtens skille sæt fra hinanden og sætte dem sammen på ny.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Tip: Mix en løs skjorte med et par lædershorts eller en lækker sommertop til en shorts-nederdel og du vil få to forskellige med flotte sommerlooks.

IN har samlet 15 shorts i forskellige styles, så du kan få inspiration til, hvilke shorts du vil hoppe i denne sommer - lad dig inspirere af galleriet nedenfor:

15 af sommerens shorts

LÆS OGSÅ: Sådan bruger du denim denne sommer