SHOPPING

15 stilfulde regnjakker

Regnjakken er et must på de kedelige og kølige regnvejrsdage. Hold dig varm, tør og ikke mindst lækker med en af disse stilfulde regnjakker.

”Der findes ikke dårligt vejr – kun forkert påklædning”

Du forbinder måske ikke regnjakken med ”High Fashion” eller det stilsikre valg, men bare fordi regnfrakken er praktisk, så behøver den ikke være kedelig. Du kan sagtens se fashionabel ud i din regnjakke, selv på de grå regnvejrsdage

På de kolde og våde dage kan regnjakken blive din trofaste ven. Den vil både holde dig varm og tør, og de regnjakker, du finder nedenfor, vil endda også sørge for, at dit look forbliver fabelagtigt.

LÆS OGSÅ: Sådan ser du fashionabel ud i regntøj

Sæsonens regnjakker

Regnjakker er ikke kun praktiske, de kan også være cool. I denne sæson er det især de lange regnfrakker, som fylder i modebilledet. De kan gøre dit look mere elegant, og med de rette detaljer kan du skabe et stilfuldt look.

Du kan finde sæsonens regnjakker i forskellige farver og modeller, og der er helt sikkert én, som falder i din smag. Her finder du både regnjakker i de klassiske mørke toner som bordeaux og sort, de transparente regnjakker og ikke mindst regnfrakker i lysere farver som blå og beige. Hvis du tør skille dig ud, har du også mulighed for at finde en regnjakke i en kraftigere farve, som kan skabe en kontrast til resten af dit look.

Se og shop 15 stilfulde regnjakker

Er du i tvivl om, hvilken regnfrakke du skal vælge? Her finder du 15 af sæsonens stilfulde regnjakker, som kan redde dig på de grå regnvejrsdage - og samtidig få dig til at se fashionabel ud. 

LÆS OGSÅ: 10 fashionable gummistøvler 

Den transparente korte Rains regnjakke

En kort transparent regnjakke kan give et look med lidt kant. Tænk over hvad du tager på indenunder –  tag eventuelt din yndlings t-shirt og løse jeans på. 

 

Rains, 1.400 kr. Kan købes online HER

Elegant regnfrakke 

En vaskeægte regnfrakke i den fineste blå farve, der vil holde dig fashionabel og tør hele dagen. Bindebåndet i taljen er en lækker detalje, du helt sikkert vil blive glad for.

 

Alexa Chung, 3.660 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 10 fashionable gummistøvler 

Cool beige regnjakke

Regnfrakken til dine pænere sammenkomster, som ville se godt ud til et par høje, spidse støvler og en fin taske.

Prada, 10.080 kr. Kan købes online HER

Kort transparent regnjakke med blomsterprint

Regnjakken er perfekt til forårets regnvejrsdage med dens flotte blomsterdetaljer. Tag en hvid basic trøje på indenunder, så man med sikkerhed spotter printdetaljerne.

Ganni, 2.085 kr. Kan købes online HER

Orange regnjakke 

Denne regnfrakke vil helt sikkert vække opmærksomhed med dens skrigende orange farve. Du kan style den med et par sorte bukser og en sort taske.

 

Ichi, 500 kr. Kan købes online HER

Rå sort regnfrakke 

En basic regnfrakke, der har lidt kant med statementet ’raincoat’ på ryggen. Du kan med fordel sammensætte den med et par sneakers. Hvis du vil skabe lidt kontrast, kan du tage et par pæne støvler på.

 

Off-White, 6.270 kr. Kan købes online HER

Farverig regnfrakke 

Regnfrakken til dig der ikke kan få nok af farver. Style den med et par sneakers i en af frakkens farver for at fuldende looket.

 

Versace, 9.330 kr. Kan købes online HER

Gul regnjakke

En meget neutral regnfrakke, der passer til det hele. Her kan du tage lige præcis det outfit indenunder, som du ønsker.

 

Odd Molly, 1.695 kr. Kan købes online HER

Lyserød regnjakke

Sart lyserød har aldrig været en dårlig idé, og denne Ilse Jacobsen regnjakke er ingen undtagelse. Den passer både til et lidt finere look og til hverdagsbrug.

 

Ilse Jacobsen, 950 kr. Kan købes online HER

Klassisk sort regnjakke

En klassisk sort regnjakke kan man aldrig gå galt i byen med. Med lidt ’stram-ind’-detaljer, lommer og en garanti for at holde varmen, har du fundet den perfekte regnjakke, som passer til alt.

 

Soyaconcept, 399,95 kr.

Grøn regnjakke

Alle nuancer af grøn er populært denne sæson. Det sikre valg er derfor uden tvivl en regnjakke i en lidt fancy, grøn farve. Prøv at matche grøn med blå, lilla eller orange, det giver et fedt outfit!

Mira Mikati, 4.405 kr. Kan købes online HER

Transparent lang regnjakke

Den svagt transparente regnfrakke fra Calvin Klein Jeans vil uden tvivl være din redning i alle sæsoner. Den vil du ikke undvære i din garderobe.

 

Calvin Klein Jeans, 1.600 kr. Kan købes online HER

Oversize regnjakke 

Balenciaga er kommet med et bud på en rigtig chic oversize regnfrakke. Perfekt at tage på, når du er på vej til fest.

Balenciaga, 13.810 kr. Kan købes online HER

Armygrøn regnjakke

En simpel armygrøn regnjakke kan pifte dit outfit op.

 

Sofie Schnoor, 999 kr. Kan købes online HER

Lang transparent regnjakke med print

Regnfrakken er til dig, der tør skille sig ud. Igen kommer den transparente trend i billedet, hvor der er anvendt forskellige farver.

 

Miu Miu, 13.360 kr. Kan købes online HER