SHOPPING

20 julegaver til kvinden, der har alt

Julen står for døren, og det betyder, at juleønskerne snart skal noteres. Mangler du inspiration, eller ved du (heller) ikke, hvad du skal ønske dig i år? IN har samlet 20 julegaver til kvinden, der har alt.

Kalenderen siger snart december, og det betyder, at julen nærmer sig med hastige skridt.

Er du løbet tør for juleønsker til dette års ønskeseddel, eller er du idéløs over, hvad du mon står og mangler? Mulighederne er mange, og for at guide dig bedst muligt har IN samlet 20 julegaver til kvinden, der har alt. 

20 julegaver til kvinden, der har alt 
 

EN FIN BLUSE MED ET ASYMMETRISK SNIT 

Hvis der er noget, man altid kan tilføje til sin garderobe, så er det fine bluser med flotte snit. Se fx denne bluse i rib fra OperáSPORT, som både er komfortabel og kan peppe ethvert outfit op. 

 

Bluse fra OperáSPORT, 2.400 kr. Kan købes HER.

EN HÅRBØRSTE FRA MASON PEARSON

En stensikker julegavefavorit kan desuden være den eksklusive hårbørste fra Mason Pearson, der er lavet af vildsvinehår og nylon. Børstens vildsvinehår fremmer hårvæksten og sørger for at give håret en naturlig glans. 

                           
Hårbørste fra Mason Pearson, 1.199 kr. Kan købes HER.

LÆS OGSÅ: Sådan laver du store, voluminøse krøller uden brug af varme

ET GAVEKORT TIL KROPSMASSAGE 

Der er ikke meget, som kan slå følelsen af en skøn massage, der kan lindre anspændthed og muskelsmerter. Et gavekort til en dejlig omgang kropsmassage, som kan give et afbræk fra en travl hverdag, er derfor et ideelt julegaveønske. 

En kropsmassage hos Beauty Avenue, fra 500-1.050 kr. Kan købes HER.

ET PAR FLOTTE SKO 

Hvis du (også) følger Carrie Bradshaws tankegang, hvad angår sko, så ved du også, at du ikke kan få for mange par. Se fx de fine slingbacks fra Prada - måske de skal tilføjes til ønskelisten?

 

Sko fra Prada, 4.850 kr. Kan købes HER.

TIL DEN SØDE TAND

Man kan næsten ikke gå galt i byen med spiselige gaver - og særligt de, der er til den søde tand. Et julegaveønske kan derfor være velsmagende chokolade, og Tony's er et fremragende bud. Chokoladebarerne fra Tony's findes i et utal af smagsvarianter, og mærkets primære fokus er gode arbejdsforhold og fairtrade. Du kan derfor spise chokoladen med god samvittighed. 

Tony’s chocolonely (flere varianter), 50 kr. Kan købes HER.

EN INSPIRERENDE KOGEBOG 

Stjernekokken Bo Bech har netop udgivet bogen 'The relation between us', og det må være det perfekte julegaveønske, hvis man kan lide at eksperimentere i køkkenet. Bogen er Bo Bechs mest personlige hidtil, for selvom det er en kogebog, er bogen også spækket med interessante anekdoter og flotte billeder fra den verdensomrejsende kok. 

Bog, Bo Bech 'The relation between us' , 350 kr. Kan købes HER.

EN SMUK BLAZER 

Der hersker vist ingen tvivl om, at nogle af de bedste julegaver er de bløde pakker. Et bud på én af de bedste pakker under træet i år kan derfor være denne smukke uldblazer fra Betolaza, som både kan holde dig varm og spice dit outfit op. 

Blazer fra Betolaza, 3.200 kr. Kan købes HER.

EN LÆKKER BODYSCRUB 

Pleje til huden er vigtig, og særligt når temperaturen siger frost og kulde. Et julegaveønske kunne derfor være en skøn bodyscrub fra Yroli, da den både sikrer følelsen af velvære og bidrager til en flot, velplejet hud. 

Body scrub fra Yroli, 245 kr. Kan købes HER.

ET ABONNEMENT PÅ MODEMAGASINET IN 

En stensikker julegaveidé må være gaven, der bliver ved med at give. Hvis du ønsker dig et magasinabonnement i julegave, sikrer du dig nemlig gaver, som varer langt ind i det nye år - og hvad er bedre end at modtage inspirerende magasiner direkte til døren? Abonnementet kan enten være med 4, 8 eller 12 magasiner, og det stopper automatisk når perioden er slut.

 

Abonnement på IN (4, 8 eller 12). Kan købes HER.

BLØD CASHMERE FRA COS 

En flot og lun striktrøje er næsten uundværlig, når man bor i Danmark. Denne lækre cashmere-strik fra COS er produceret af recycled cashmere-uld og er derfor et oplagt julegaveønske, da den både er behagelig og kan bruges til ethvert look. 

 

Cashmere-strik fra COS, 1.200 kr. Kan købes HER.

LÆS OGSÅ: 20 fine homewear-items du kan føle dig tilpas i

EN SILKEBLØD SOVEMASKE 

Hvis du drømmer om at opgradere din skønhedssøvn, så kan du med god grund tilføje denne fine sovemaske fra Fan Palm til din ønskeliste. Udover at sovemasken sikrer en maksimal komfort, er masken nemlig også produceret i 100% silke.

Sovemaske fra Fan Palm, 300 kr. Kan købes HER.

FINE HÅRSPÆNDER FRA PRADA 

Gode gaver behøver nødvendigvis ikke at være store gaver, og derfor er de ikoniske hårspænder fra Prada (altid) en god gaveidé. Et fint hårspænde kan nemlig sætte prikken over i'et og sikre dig et perfekt look. 

Hårspænder fra Prada, 2.235 kr. Kan købes HER.

SKØNNE HUDPLEJEPRODUKTER

Hvis du (også) går og drømmer om en flot og velplejet hud, så kan du med god grund tilføje et hudplejesæt fra Rudolph Care til din ønskeliste. Hudplejesættet består af en nærende ansigtsolie og en Gua Sha, og er derfor det perfekte kit, hvis du gerne vil øge blodcirkulationen og massere spændinger væk. 

Hudplejesæt fra Rudolph Care, 595 kr. Kan købes HER.

ET STILET TØRKLÆDE I GOD KVALITET

Hvad er bedre end et blødt (og stilet) tørklæde, som kan holde dig varm i de kolde temperaturer? Et lækkert tørklæde er altid en god idé at ønske sig og særligt dette cashmere-tørklæde fra Totême, som både er praktisk og pænt. 

Tørklæde fra Totême, 1.600 kr. Kan købes HER.

EN KUNSTOPLEVELSE PÅ LOUISIANA 

At få en oplevelse i gave, er altid et hit, og det er derfor også et perfekt bud på et julegaveønske. Hvis du er kunstinteresseret kan du fx ønske dig et gavekort til Louisiana, hvor der altid er et udvalg af flere inspirerende udstillinger. Snart kan man blandt andet (gen)opleve den farverige udstilling af japanske Yayoi Kusama, hvor du kan se en installation bestående af flotte lys og vandspejle. 

Gavekort til Louisiana, kan købes HER.

ET HUDPLEJEKIT FRA DERMALOGICA 

Hvis selvforkælelsen skal være i top, så skal du helt sikkert overveje at tilføje et par af de bedste hudplejeprodukter fra Dermalogica til din ønskeliste. I et af Dermalogicas fine julegavesæt kan du blandt andet finde deres fugtgivende ansigtscreme, en blød serum og ikke mindst deres prisvindende enzympulver, der kan gøre din hud glat og fin. 

Hudplejekit fra Dermalogica, 525 kr. Kan købes HER.

EN PERSONLIG GAVE

Som noget helt særligt tilbyder Løgismose i år at personalisere en række champagnefavoritter fra det ikoniske champagnehus, Moët & Chandon. Det kan derfor være et ideelt julegaveønske til dig, som er glad for lækre bobler og personlige gaver. Perioden for personaliseringen af champagnevarianterne strækker sig fra den 6. december til den 13. december og kan findes på Løgismoses hjemmeside. 

Personaliseret Moët & Chandon, fra 395 kr. - 525 kr. Kan købes HER.

ET ARMBÅND FRA MARLENE JUHL JØRGENSEN

Teksten "What we do today makes a better tomorrow" er det, som står på Marlene Juhl Jørgensens fine velgørenhedsarmbånd, der er produceret i samarbejde med Røde Kors. Armbåndet er et perfekt julegaveønske og ved køb af det, sikrer man sig ikke kun et elegant smykke, for man støtter også Røde Kors' arbejde i at skabe et bedre liv til sårbare børn og unge i Danmark. 

Armbånd fra Marlene Juhl Jørgensen x Røde Kors, 1.200 kr. Kan købes HER.

LÆS OGSÅ: 20 flotte vinterstøvler

EN ANSIGTSBEHANDLING 

Hvis du elsker følelsen af velvære og forkælelse, vil det oplagte ønske være en skøn, dybderensende ansigtsbehandling hos Arndal Spa. En ansigtsbehandling er nemlig noget, som både du og din hud vil takke dig for på sigt. 

En ansigtsbehandling hos Arndal Spa, 695 kr. Kan købes HER.

ET PÆNT MUNDBIND 

Hvis du er til gode og praktiske, gaver, så må årets helt store julehit være et fint mundbind. Der findes efterhånden et utal af mønstrede stofmundbind, og nedenstående er blot et ud af de mange fashionable mundbind. 

Stofmundbind fra Kærlig Hilsen Anton, 300 kr. Kan købes HER.

Læs mere om: