SHOPPING

20 sensommerfund fra Arkets nye kollektion

Sensommeren er over os, og hvad er bedre end en helt ny kollektion fra Arket, som passer til det danske vejr? I denne omgang bærer kollektionen præg af nedtonede farver, strik og læder – og vi har udvalgt de 20 bedste styles til dig.

Arket er kendt for sine klassiske- og stilrene styles, som kan redde enhver tøjkrise. I denne omgang kan den nye AW2020-kollektion berige din garderobe med items som strik, støvler og veste.

Ifølge Arket skal dette års efterårslook holdes i neutrale farver, idet kollektionen, der bl.a. indeholder jeans, ribstrik og overgangsjakker, byder på en farveskala a la sort, nude og mørkebrun.

Læs også: Den perfekte hvide t-shirt

Bæredygtighed i fokus

Kollektionen er produceret i bæredygtige materialer som hør, lyocell samt økologisk bomuld, og du kan derfor bære de behagelige styles med god samvittighed. 

Så hvis du står og mangler inspiration til dit sensommer- og efterårslook, kan du tage et kig på Arkets fine items, der kan peppe ethvert outfit op. 

Psst! For nyligt blev det lanceret, at Zalando fra d. 21. august 2020 vil forhandle Arkets varer til både kvinder, mænd og børn- og de vil være at finde lige HER

Du kan shoppe hele Arkets nye kollektion i butikkerne allerede nu, og ellers kan du finde varerne online HER.

Se de bedste items fra den nye kollektion i galleriet herunder:

20 sensommerfund fra Arkets nye kollektion

Læs mere om: