SHOPPING

21 par øreringe, der fuldender dit outfit

Øreringe er måske det sidste, du tænker på når du iklæder dig dagens outfit. Men netop øreringene er en smutvej til det fuldendte look. Her er tre øreringstendenser, der hitter lige nu – og hele 21 par øreringe, som fuldender dit outfit på et splitsekund!

Øreringe kan være med til at pifte et simpelt hverdagsoutfit op, give din stil mere kant og være prikken over i’et til aftenens look i byen. Det er en god hovedregel at vælge øreringe efter anledningen, hvor for eksempel de korte ørestiks ville gå bedre til arbejde, og vilde og lange øreringe gør sig godt til en aften i byen.

Men intet skal holde os tilbage fra at vælge de store, vilde øreringe en mandag morgen – for de vil virkelig fuldende ethvert outfit! Med andre ord skal du vælge øreringe efter, hvad humøret siger dig.

LÆS OGSÅ: Trend: du skal mikse dine øreringe, ikke matche

En stor trend lige nu er at bære én lang ørering med eventuelt et vedhæng i det ene øre og ingenting eller en lille ørestik i det andet øre. Det uperfekte og asymmetriske look hitter, og derfor behøver du overhovedet ikke tænke over, om alt er ensartet og snorlige.

Top 3 øreringe, som trender netop nu

Der findes så mange vidunderlige øreringe, korte som lange, og vi har hver i sær vores præferencer og stil. Men netop de 3 typer øreringe, som trender ekstra meget lige nu, er:

Psst... Du finder de 21 par øreringe nederst i galleriet!

1. De moderne perleøreringe

Disse øreringe adskiller sig en smule fra de klassiske perleøreringe, da de ikke har den perfekte runde form – men vi elsker det. Det giver mere kant til outfittet og givet looket noget nyt og spændende.

Hvis du allerede ejer en hvid perleørering, findes de moderne i mange forskellige farver, som kan være med til at give farve til din garderobe. Du kan finde mange flere smykker og øreringe med perler lige her.

Moderne perleøreringe, Julie Nielsdotter, 31.000 kr.Kan købes online HER

Moderne perleøreringe, Julie Nielsdotter, 31.000 kr.
Kan købes online HER

2. Skulpturelle øreringe

De skulpturelle øreringe er inspireret af moderne kunst og er kendt for at være i prangende farver og kreative former – ligesom skulpturerer og kunst kan være det.

De skulpturelle øreringe giver et pift til det almindelig hverdagslook på en moderne og rå måde.

Skulpturelle øreringe, Astley Clarke, 1.637 kr.Kan købes online HER

Skulpturelle øreringe, Astley Clarke, 1.637 kr.
Kan købes online HER

Psst... Du finder de 21 øreringe nederst i galleriet!

3. Diamantøreringe

”Diamonds are forever”. Ja, diamanter går aldrig af mode og er altid smukke til ethvert outfit. De kan give dit outfit et klassisk look, men med de mange moderne diamantøreringe, du kan finde i dag, kan du skabe dit helt eget sexede, smukke, vilde eller fine look, som du ønsker.

I galleriet finder du 21 forskellige par øreringe, som vil fuldende dit outfit!

Diamantøreringe, Kenneth Jay Lane, 1.082 kr.Kan købes online HER

Diamantøreringe, Kenneth Jay Lane, 1.082 kr.
Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 11 forlovelsesringe til en stilfuld kvinde

Find det par øreringe, som vil fuldende dit outfit her i galleriet:

21 par øreringe, der fuldender dit look

LÆS OGSÅ: 7 ting, der får folk til at vende sig om efter dig på gaden