SHOPPING

23 fantastiske julegaver i alle prisklasser

Find den perfekte julegave til din mor, søster eller veninde lige her. IN har samlet 24 super lækre julegaver i alle prisklasser, så du kan blive fyldt med inspiration til, hvad du skal lægge under juletræet til dem, du vil forkæle (eller dig selv).

De perfekte julegaver

Åh, pakkerne kan indeholde så mange lækkerier: alt fra en luksuriøs silkepyjamas, en sofistikeret duft, et smykke med affektionsværdi, til noget smukt, der pynter i hjemmet. Det kan også være inspirerende læsestof, som kan give glæde igen og igen – også langt ind i det nye år.

LÆS OGSÅ: JULEGAVER | 21 idéer til din ønskeseddel

Kodeordene er lækkerhed, eksklusivitet og (selv)forkælelse. Find en særlig ting, som du tror din mor, søster eller veninde kan lide – også selvom de ikke har ønsket sig lige netop dét. Det er ofte tanken, kreativiteten og udvælgelsen af gaven fra hjertet, som varmer allermest – især hvis det er akkompagneret af et sødt kort.

I galleriet kan du finde inspiration til 23 fantastiske julegaver i forskellige prisklasser. Din mor, søster og veninder bliver helt sikkert glad for lige netop den gave, du vælger! 

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

23 julegaveidéer til hende