SHOPPING

25 accessories til fest

Måske har du allerede været til årets første julefrokost og vist dig frem i din yndlings kjole, eller også har du måske allerede nytårs-tøjkrise. Uanset hvad står festsæsonen for døren, og i den anledning har redaktionen fundet 27 festlige accessories, der kan redde dig fra tøjkriser.

Intet kan stresse mere end en tøjkrise. Flere timer hvor man prøver hele ens garderobe, selv om man godt ved, at man ikke bliver helt tilfreds, før man hopper i det sædvanlige yndlings outfit – det klassiske outfit man altid føler sig pæn og tilpas i, men som alle efterhånden også har set rigtig mange gange.

Der er ingen tvivl om, at klassikere som den lille sorte, eller et stilsikkert jakkesæt er sikre vindere til enhver lejlighed, men ligesom med mange andre outfits skader det aldrig at bruge accessories til at sætte sit eget personlige præg på looket. At variere med festlige accessories gør desuden, at du sagtens kan genbruge det favoritoutfit, du altid rækker ud efter i garderoben.

LÆS OGSÅ: 25 kjoler til julefrokost

Som aldrig før er festsæsonen præget af ”more is more”, så om du fortrækker lyserøde pumps fra Billi Bi, overdådige øreringe fra Ole Lynggaard eller yndige brocher fra Heartmade, så lad dig endelige ikke begrænse.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Lad dig blive inspireret af de 25 festlige accessories IN har samlet til dig i galleriet nedenfor.

25 fest-accessories