SHOPPING

25 festlige sneakers og tilbehør til festsæsonen

Hører du også til én af dem, der hellere vil danse hele natten med glade fødder i sneakers end vakle rundt i et par høje stiletter? Vi har fundet et fashionabelt kompromis til sæsonens kommende julefrokoster og nytårsgilder – de festlige sneakers.

Vi har alle prøvet det. Efter en time på dansegulvet skriger ens fødder om barmhjertighed. Om man er typen der blot fortsætter aftenen i smerte eller hopper i de sædvanlige Stan Smiths, så har IN fundet festlige sneakers, du ikke skal være bange for at hoppe i hen af aftenen – eller endda dukke op i fra start af.

Sneakers har længe været et must have i en hver garderobe, og hvis du, som så mange andre, er en sneakers-freak, vil du blive glad for at høre, at du sagtens kan tillade dig at danse natten lang i de flade og behagelige sneakers.

Style din nytårskjole med farverige Emilio Pucci Sneakers eller dit julefrokost outfit med en yndig sneakers fra Ganni – med de festlige sneakers er det tilladt fuldkommen at lade stiletterne blive i skabet.

Tip: Som alternativ til et køb af et par nye festlige sneakers, kan du rengøre dine yndlings sneakers, og style dem festlige med glimmersokker, minkdetaljer eller farvede snørebånd. Du finder også – udover 25 festlige sneakers – det lækre sneakers tilbehør i galleriet.

Her i galleriet kan du shoppe 25 festlige sneakers og lækkert tilbehør, der får dine yndlings sneakers til at være meget mere end behagelige dansesko:

Shop 25 festlige sneakers og lækkert tilbehør