SHOPPING

25 flotte vinterjakker til den kolde tid

Den kolde vintertid kræver en lækker vinterjakke, der kan holde dig varm gennem hele sæsonen. Se de flotteste vinterjakker for vinteren 2019-2020.

Hold dig varm hele vinteren i en lækker vinterjakke

I takt med, at dagene bliver kortere og mørkere, må vi så småt trække i de varme vinterjakker. Om vinteren, handler det først og fremmest om at finde en vinterjakke, der kan holde os ordentligt varme, og derfor er vi måske mere tilbøjelige til at se bort fra selve udseendet på jakken – men sådan behøver det heldigvis ikke være!

LÆS OGSÅ: 11 lækre og varme vinterstøvler til denne vinter

Herunder finder du hele 25 vinterjakker i forskellige stilarter, der ikke går på kompromis med udseendet – de er både topmoderne og lækre varme.

Sådan vælger du den rigtige vinterjakke

For at kunne kategorisere en vinterjakke som en god vinterjakke, kræver det, at man kan sætte hak ud for flere bokse: den skal kunne holde dig både varm og tør, den skal være praktisk, men så skal den helst heller ikke få dig til at ligne noget, der minder om en skumfidus. Den skal være i god kvalitet og egne sig til både at blive dresset op til fest og ned til hverdag.

LÆS OGSÅ: Vinterens 4 største modetrends 2019-2020

Så, hvordan finder man den helt rigtige vinterjakke? Svaret er først og fremmest, at man kan have et par forskellige vinterjakker, der kan noget forskelligt og fungerer godt til hver sin lejlighed. Det er dog ikke muligt for alle, og derfor gør det kun valget af vinterjakke endnu sværere. Du vil herunder kunne finde vinterjakker, der både kan være praktiske til hverdag, og få dig til at stråle til weekendens fest!

LÆS OGSÅ: 25 kjoler til julefrokosten

Desuden er det en god idé at investere i en vinterjakke af god kvalitet. God kvalitet gør, at din vinterjakke holder i mere end én sæson, og derfor er det også vigtigt ikke at vælge alt for trendbaseret, når man investerer i en god vinterjakke. Prøv at se bort fra, hvad der er moderne lige nu og her, og tænk hellere på klassiske snit og tendenser, der aldrig går af mode, så du også har lyst til at bruge din jakke om nogle år. Og ikke mindst – vælg efter, hvad der passer bedst til din personlige stil fremfor tidens trends. Dét vil altid være moderne!

25 vinterjakker til vinteren 2019-2020

Herunder finder du de flotteste vinterjakker til denne sæson. Der er både elegante, lange, korte, praktiske og ikke mindst varme vinterjakker, så der er helt sikkert også én til dig!

LÆS OGSÅ: 16 par solbriller til både vinter og sommer

Elegante vinterjakker

Mange traditionelle vinterjakker, selv de pæne af slagsen, kan virkede akavede udenpå et pænt arbejdsoutfit. Ofte ligger der et valg mellem enten at parre smarte bukser med en stort, puffet vinterjakke eller at ryste af kulde, iført en papirstynd (men pæn!) jakke. Heldigvis er det ikke tilfældet med disse klassiske og stilsikre jakker, hvor du hverken behøver at vælge komforten eller varmen fra.


Vinterjakke, Selected Femme, 2.599 kr. Kan købes online HER


Vinterjakke, Pulz Jeans, 1.299 kr. Kan købes online HER


Vinterjakke, Acne Studios 17.000 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 35 lune vinter-accessories


Vinterjakke, Yves Salomon, 30.000 kr. Kan købes online HER


Vinterjakke, Marni, 16.400 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Sådan styler du din nederdel om vinteren

Farverige vinterjakker, der bringer lys til mørket

Mørke farver – eller sort – er oftest dem, der repræsenterer vintersæsonen. Når kalenderen nærmer sig november måned, pakker mange de sommerlige farver som gul, pink og lyserød væk, og finder den mørkere farvepalette frem. Men hvorfor ikke beholde nogle af sommerens smukke, lyse og friske farver, og bryde mørket?


Vinterjakke, Saks Potts, 12.000 kr. Kan købes online HER


Vinterjakke, Le 17 Septembre, 6.000 kr. Kan købes online HER


Vinterjakke, Sand, 2.995 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 19 kjoler til din nytårsaften


Vinterjakke, Joseph, 5.930 kr. Kan købes online HER


Vinterjakke, Max Mara, 12.220 kr. Kan købes online HER

Korte vinterjakker

Hvis du én af de mange, der hopper på jernhesten morgen efter morgen, kan en kort vinterjakke være essentiel at have mindst én af i garderoben. Den giver større bevægelsesfrihed, og når du cykler på arbejde, er der ingen grund til en lang frakke, der varmer benene – det klarer du helt selv, når du træder pedalerne i bund. De korte vinterjakker kommer både i et sporty look, som dunjakken, og som en mere elegant sag i pels.


Vinterjakke, Neo Noir, 1.499 kr. Kan købes online HER


Vinterjakke, Isabel Marant Étoile, 2.900 kr. Kan købes online HER


Vinterjakke, Prada, 10.450 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 5 modetrends, der bliver kæmpestore i 2020


Vinterjakke, Alexandre Vauthier, 15.920 kr. Kan købes online HER


Vinterjakke, Moncler, 11.227 kr. Kan købes online HER

Lange vinterjakker

For et elegant og stilfuldt look kan du vælge en vinterjakke af uld. 100% uld yder mest varme, men en frakke med 60% uld kan også holde dig varme på de kolde dage. Kig efter jakker med nylon – det er et stærkt materiale, som gør, at du kan beholde din frakke i mange sæsoner. Prøv så vidt muligt, at undgå jakker med for mange kombinerede stoffer, for jo flere fibre der er i samme jakke, jo mere vil jakken være tilbøjelig til at fnugge.


Vinterjakke, Apiece Apart, 5.400 kr. Kan købes online HER


Vinterjakke, Gucci, 18.700 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Find den perfekte julegave til ham, du holder af


Vinterjakke, Saint Laurent, 24.500 kr. Kan købes online HER


Vinterjakke, Nué Notes, 2.900 kr. Kan købes online HER


Vinterjakke, Tommy Hilfiger, 2.600 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Guide til de bedste vinter-accessories 

Parkajakker til vinter

Parkajakken – også kendt som vindjakkens forgænger – var oprindelig en militæroverfrakke i anorakfacon. I 1970’erne blev den praktiske vinterjakke populær hos både mænd og kvinder. Parkajakken er i dag at finde i mange versioner og farver i det internationale modebillede, men nogle brands, som Filippa K, Samsøe & Samsøe og Stand, forbliver loyale mod de første designmæssige specifikationer på parkajakken. Parkajakkens ofte overdimensionerede silhuet betyder, at den kan bruges udover store, lune sweatre.


Vinterjakke, Stand, 7.075 kr. Kan købes online HER


Vinterjakke, Valentino, 18.600 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Bliv klar til julens fester - makeup, hår og tøj


Vinterjakke, Burberry, 13.000 kr. Kan købes online HER


Vinterjakke, Blueflag + Kiminori Morishita, 6.814 kr. Kan købes online HER


Vinterjakke, Ganni, 3.350 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 10 festlige clutches