SHOPPING

25 lækre fund til hjemmehygge

Trænger du til hjemmehygge og ”mig-tid” i 2017? Forkæl dig selv med en lækker silkepyjamas, en friskbrygget kop te serveret i sirligt udsmykkede kopper, lyt til afstressende musik eller fordyb dig i en god bog. Lyder det tillokkende? Så læs med her, hvor IN anbefaler 25 lækre fund til hjemmehyggen.

Januar, hjemmehygge og "mig-tid"

Står hjemmehygge og ”mig-tid” på listen over nytårsforsæt – eller nærmere ønsker – for 2017? Du kan starte med at forkæle dig selv med en lækker silkepyjamas, nyde en friskbrygget kop te serveret i sirligt udsmykkede kopper, lytte til afstressende musik eller fordybe dig i en god bog.

Der findes intet bedre end at tilbringe weekenden eller aftenerne efter en lang arbejdsdag i lækkert, afslappende og yderst smukt designet undertøj, pyjamassæt og silkekåber med dertilhørende slippers eller hjemmesko med pels. Og hvis dét ikke skulle være lækkert nok i sig selv, så kan du stadig i 2017 være trendy i gadebilledet iført pyjamas eller en silkekåbe over dit outfit bestående af jeans og T-shirt. Læs her, om pyjamas-trenden, der er kommet for at blive

Lad dig inspirere af galleriet, og drøm dig ind i hjemmehyggens univers. Du kan klikke dine favoritter hjem direkte under billederne.

Lækre ting til hjemmehyggen

LÆS OGSÅ: 5 modetendenser, du ikke kommer udenom i 2017

 

Læs mere om: