Mini Cooper Cabriolet
SHOPPING

3 lækre pigebiler

Er du til tyskeren, italieneren eller englænderen?

Biler er ikke bare et transportmiddel. Det er en livsstil på fire hjul.

IN har kigget på biler og fundet 3, der er så lækre, at vi har været lige ved at skifte bilen derhjemme ud. Eller i hvert fald drømt om at gøre det.

Er du til tyskeren, italieneren eller englænderen?
Lige meget hvad er der dømt pigebil med stil, når en af disse ruller ned ad gaden.

Mini Cooper
Man kan kun blive i godt humør af at køre Mini. Især hvis det er denne lækre cabriolet udgave, man sætter sig ind i. Cooper er resultatet af tysk teknik og engelsk charme, og fås i et hav af varianter.
Design en Mini, lige som du ønsker den, her

Hvis du allerede har en MINI, kan du automatisk få en række rabatter og fordele blot ved at vise din bilnøgle. For eksempel kan du få rabat i designeren Louise Mehls webshop eller få gratis kaffe i Caféen på First Hotel Skt. Petri.

Netop nu kan du på Facebook vinde en Mini weekend, der giver dig en Mini i en weekend sammen med et ophold for to på Hotel Avenue i København. Derudover indeholder præmien to middage på henholdsvis Ebisu på Custom House og Lastrummet i Rungsted Havn.
Meld dig ind i grupperummet MINI - Jan Nygaard A/S, og deltag i konkurrencen

Audi A3
Audi A3 er lig med tysk køreglæde. Sæt dig bag rettet, og mærk, hvordan denne bil forener et lækkert sportslook med praktisk sans.

Skal det være rigtig frækt, fås A3'eren også som cabriolet med stoftag.
Du kan bygge din egen Audi A3 her

Fiat500
Denne lille godte af en bil udstråler italiensk design, når det er allerbedst. Og ikke nok med at man kører rundt i et frækt design, så blev Fiat 500 faktisk kåret som Årets Bil 2008.

Du kan style din Fiat500 præcis, som du ønsker. Vælg din yndlings farve, og skræddersy den med et bredt udvalg af ekstraudstyr og stickers. Prøv selv her