SHOPPING

3 musthave modeklassikere

Der er tøj og accessories, der kun holder en enkelt sæson. Og så er der de ting, som du kan bruge år efter år, uden at de går af mode. Det kan ofte betale sig at investere i tidløst design, og derfor har vi i denne måned fundet 20 klassikere, du kommer til at elske de næste mange år

Perlekæden
Du vil elske den, hvis... du blot vil få en enkel hvid T-shirt til at se festlig ud eller skal sætte prikken over i'et på den helt store robe. Du fi nder ikke et mere klassisk og let anvendeligt smykke end perlehalskæden. Perlekæde, Ole Lyngaard Copenhagen, fra 2.900 kr. afhængig af længden. Smykkelås i 18 karat rødguld og månesten, 18.800 kr.

Den lille sorte kjole
Du vil elske den, når... du skal direkte fra job til middag eller reception. For den lille sorte kjole, der kommer i et hav af modeller, er perfekt til at dresse op og ned med. Brug den på job med en tung strikcardigan over og til fest med bare arme og fine pumps. Sort kjole med små ærmer og læg ved talje, Designers Remix Collection, 1.999 kr.

Stiletterne
Du vil elske dem til... alt! For et par af Christian Louboutins sorte stiletter med de klassiske røde såler er den perfekte accessory til alt fra lange kjoler og korte nederdele til slidte jeans og små shorts. Sorte stiletter med 8,5 cm hæl, Christian Louboutin hos Mytheresa.com, 2.970 kr.Læs også:


Arne Jacobsen-ur

Hermés -
taskernes gud

Forkæl dig selv
med eksklusiv
makeup