SHOPPING

3 'plus-size'-brands, vi er vilde med

Leder du også efter at udvide dit kendskab til gode 'plus-size'-brands, som både er cool og trendbaserede, men også omfavner dig og din krop? Så kig med her, hvor IN giver dig en oversigt over tre 'plus-size'-brands, som vi er vilde med lige nu - og hvor du ikke behøver at gå på kompromis med din stil.

Udbuddet af gode og fashion forward plus-size brands er desværre stadig begrænset, og det kan gøre det svært at finde trendbaserede og cool styles, som man føler sig tilpas i. IN har derfor fundet tre skønne 'plus-size'-brands, som vi er vilde med. De omfavner ikke bare dig og din krop, men også tidens trends og tendenser.

3 'plus-size'-brands du skal kende

Reformation

Det bæredygtige brand Reformation gjorde sin 'plus-size'-linje til en fast del af brandet i 2019, og de har siden solgt deres smukke kjoler, jeans og bluser til kvinder i alle størrelser. Brandet blev stiftet i 2009 og er kendt for at lave styles, som både er bæredygtige og fashion. 

LÆS OGSÅ: H&M hylder diversitet

Mango Violeta

Det kendte highstreet-mærke Mango har sin egen 'plus-size'-linje ved navn Violeta. Violeta afspejler Mangos sædvanlige farverige og legende univers med trendy items som knæhøje støvler, lange frakker og seje suits, som sikrer, at du altid kan være up to date.

LÆS OGSÅ: Skønhedsidealet er under omvæltning

MaisonCléo

Der er god grund til, at dette franske, instafamous brand er blevet så populært. MaisonCléo laver alt deres tøj customized - det vil altså sige, at du kan få lavet alt, så det passer lige nøjagtig til dig og dine mål. Herudover laver brandet, som består af mor og datter, alt deres tøj fra restmaterialer.