SHOPPING

30 skønne sommersko

Sommeren er stadig over os, og der findes et hav af smukke sommersko, der bare venter på at betræde de varme fortove, strandens fine sand eller de lyse nætters dansegulve. Her er 30 af sommerens skønneste sko.

Sommer betyder solbrune fødder i smukke, lette sko – i alle afskygninger. I galleriet nederst i artiklen finder du 30 skønne sommersko, der passer til forskellige anledninger, hvad end om du skal til fest, på arbejde eller en tur på stranden.

Sko til sommerfesten

Selvfølgelig vil man gerne have fine, og måske høje sommersko, på til aftens begivenheder, men det er måske ikke så tiltrækkende at tage høje og lukkede stiletter på, som vil få fødderne til at smelte væk.

LÆS OGSÅ: Sommer, sol og sandaler

I denne situation ville de høje sandaler være perfekte til at give dine fødder lidt luft. Der findes mange forskellige flotte høje sandaler, som kan matche et hvert outfit, så det bliver festligt. Find dem nederst i galleriet.

Sko til arbejde

Vær ekstravagant på jobbet med en sandal, der har en spids snude eller en slip-in sandal. Det behøver ikke at være det vildeste af det vildeste, men det gør heller ikke noget, at man gør lidt ekstra ud af sit outfit på job.

Med en slip-in sandal vil dit look blive mere sommerligt og luftigt for fødderne, hvor sandalen med den spidse snude kan pifte dit arbejdslook op på en sofistikeret måde. Begge typer er skønne, men gå efter den sandal, som matcher dagens outfit bedst. Du finder en masse sko, der er super fine til arbejde, nederst i galleriet.

LÆS OGSÅ: Survival guide til vabler

Sko til stranden

Åh ja, hvad er et bedre fodtøj til stranden end sandaler? De er en klassiker og findes i alverdens former og farver, og de vil helst sikker pifte dit strandlook op.

For at gøre dit strandlook lidt ekstra lækkert, kan du vælge et par sandaler der for eksempel har fine smykker påsat eller andre dekorative detaljer. Du kan finde dem herunder i galleriet.

Se og shop 30 skønne sommersko:

30 sommersko der hitter lige nu

LÆS OGSÅ: Sommerens smukkeste festsko