SHOPPING

5 flotte outfits til juleaften

Juleaften står for døren, og hvis du mangler inspiration til det perfekte outfit til juleaften, så kig med her, hvor vi har sammensat 5 flotte outfits, du vil elske at have på til den hyggelige aften i selskab med dine nærmeste.

Selvom juleaften ofte står i familiens tegn, er det ikke en grund til ikke at klæde dig smukt og festligt på. Der er masser af skønne kjoler, nederdele og bluser, der vil passe perfekt til anledningen.

LÆS OGSÅ: 10 smykker hun ønsker sig i julegave

December er en travl måned, hvor vi måske ikke altid kan være lige så godt forberedt, som vi gerne ville. Vi har travlt med at nå diverse indkøb inden juleaften, og kan derfor glemme at tænke på os selv – og vores outfit – i farten.

Hvad skal du have på juleaften?

Så hvis du endnu ikke har helt styr på, hvad du vil iklæde dig juleaften, eller hvis du mangler inspiration til, hvad din yndlingskjole skal styles med, så kig med herunder, hvor du finder 5 flotte outfits til juleaften.

LÆS OGSÅ: 20 julegaver til kvinden, der har alt   

Der er både outfits til dig, der har lyst til at dresse up og trække i en fin kjole, og til dig, der vil hoppe i jumpsuiten og spise løs af risalamanden uden at kunne mærke det på tøjet. Find inspiration til dit juleaftenslook herunder.

Blomstret jul

 

LÆS OGSÅ: 20 tidløse læderitems til din vintergarderobe  

Hvid jul

 

Julen er kærlighedens tid

 

LÆS OGSÅ: 20 flotte vinterstøvler 

Komfortabel jul

 

LÆS OGSÅ: 20 fine homewear items, du kan føle dig tilpas i 

Minimalistisk elegance