SHOPPING

5 kjoler til hverdag og fest

Vi bliver ofte fristede til at købe sko, bluser eller kjoler som vi ender med kun at få brugt få gange. Derfor elsker vi, når vi finder noget, der kan bruges igen og igen på nye måder. IN guider dig til at finde kjolen, du både kan dress up, så den er perfekt til fest men også dress ned, så den kan bruges til hverdag.

Kjoler til hverdag og fest

Hvad er godt til fest og hvad er godt til hverdag? Ofte flyder garderoben sammen og vi hopper i hverdagstøjet selvom vi skal til fest. Når det kommer til kjoler, kan de faktisk gå til det meste – både til hverdag og til fest. Det kommer blot an på, hvad du tager på til kjolen. Høje sko har altid været lig med fest, men du kan også sagtens tage høje sko på til en mindre festlig kjole. Så skal du blot tone den ned med en strik eller cardigan udover og tænke over, ikke at tage for mange store smykker på.

LÆS OGSÅ: 10 festlige clutches

Den perfekte kjole at have i sin garderobe er kjolen, der er anvendelig igen og igen. Selvom du investerer i en dyr kjole, skal du nok få den brugt mange gange, hvis bare du kan sammensætte dit outfit, så den kan bruges til flere anledninger. Du kan også sagtens investere i en farverig kjole. Selvom dine venner og kollegaer sikkert har lagt mærke til den, så bruger du den på forskellige måder og de vil måske endda ikke tænke over, at det faktisk er den samme kjole.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

5 fine kjoler, som kan dresses op til weekendens fester eller dresses ned til hverdagen

Printet chiffon 

En lang kjole, der er let og luftig at have på. Perfekt til foråret, hvor lunere tider kommer. Indtil vejret tillader, kan du med fordel style den med en cardigan og et par lange støvler. Når du skal til fest, kan du style den med et par høje sko og en skøn habitjakke.

Lang chiffon kjole med print, Lollys Laundry, 1.000 kr. Kan købes online HER

Alsidig kjole 

En rå men samtidig feminim kjole, der kan styles på mange måder, så du både kan bruge den, når du er på job eller når du skal i byen. Med et par høje stiletter og et par funklende øjeringe, vil du se strålende godt ud til den festlige anledning.


Kjole med lange ærmer og bælte, Nanushka, 3.659 kr. Kan købes online HER

Grøn glimmer 

Den skønne grønne glimmerfarve gør kjolen festlig og du behøver derfor ikke style den med alt for mange ting, når du skal i byen. Hop i et par høje støvler og tag en clutch med, så er du godt på vej til festen. Du kan også tage den på til hverdag med et par sneakers, og du vil stadig se brandgodt ud!

Kjole med høj hals og glimmer, Tiger of Sweden, 1.300 kr. Kan købes online HER

Forårskjole

Denne smukke kjole emmer af forår og glade dage. Uanset om du er i humør til fest eller er lidt mandagstræt, vil den her kjole være perfekt at tage på. Og du vil ikke være andet end glad. Den er både behagelig og luftig at have på, samtidig med, den fremhæver din flotte talje. 

 

Kjole med blomsterprint, lommer og lange ærmer, Stine Goya, 2.988 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Forårsfarverne er flyttet ind i vintergarderoben 

Isblå kjole 

En kjole du bare må eje! Den lette og friske forårsfarve vil sagtens kunne gå til flere sæsoner. Pift den op til fest med en masse smykker og høje sko, eller ton den ned med en strik udover og et par mørke strømpebukser under. Den kan endda også bære et par sneakers til!

Langærmet turkis glimmer kjole, Rotate, 1.500 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 14 skønne sko til foråret