SHOPPING

5 sommer-outfits du kommer til at have på igen og igen

Moderedaktionen har været ekstra inspireret på grund af det solrige vejr og fundet de bedste outfits, du kan hoppe i igen og igen denne sommer.

Fint, farverigt, lyst, lækkert, chikt og henkastet, det er stilen IN går efter denne sommer og med disse fem outfits, får vi den med sikkerhed.

LÆS OGSÅ: Moderedaktørens maj-favoritter

Printet bluse og nederdel

Leg med mønstrer og farver og kombiner prikker, striber og blomster på kryds og tværs. Om sommeren har man ofte nemmere ved at bruge nogle mere opsigtsvækkende items, så det er bare med at udnytte sommer-moden og springe ud i det!

Denim nederdel og T-shirt

Dejlig casual og samtidig super lækkert og feminint på den lidt pigede måde. Uanset om T-shirten er printet, stribet eller klassisk hvid, er der garanti for et lækkert sommer outfit.

Blomstret kjole og bomberjakke

Her kan du virkelig lege med kontrasten i det feminine og maskuline på meget vellykket vis. Endnu en gang får du et fedt og henkastet udtryk med de fine referencer i blomsterprintet tilført lidt sporty coolness med bomberjakken.

Slip-on kjole og vest

… og lad gerne vesten være lang for at give din silhuet ekstra længde. Ved at kombinere den fine slip-on kjole med en vest giver du dit outfit en ekstra dimension uden, at det bliver for varmt til de mest solrige dage.

Bare skuldre og nederdel

Tendensen med de bare skuldre kommer vi ikke uden om denne sommer, og den giver et skønt og ret fint udtryk. Sæt din bluse sammen med en nederdel af længde efter eget ønske og få et chikt, fransk inspireret outfit eller shorts for at gøre det mere casual.

Blev inspireret til dit eget sommer-outfit i galleriet

De stilsikre sommer-outfits

LÆS OGSÅ: Du kan stadig nå det | Sådan gør du din appelsinhud mindre tydelig