SHOPPING

Sommerklar? Her er sæsonens 5 største trends

Stærke farver, denim og et nyt tag på det traditionelle jakkesæt er blot nogle af de tendenser, som sommeren byder på i år. Her er fem af de største tendenser, som du kan investere i.

Sommeren 2020 byder på masser af skønne trends, der alle kan pifte dit outfit op eller give nyt liv til garderoben - og som det ofte er med moden, så er der lånt både farver og materialer fra tidligere årtier. Både neon og denim er nemlig blandt de helt store tendenser denne sommer, og vi er helt vilde med det!

Se her, hvordan du nemt pifter ethvert outfit op!

Sommeren 2020: Her er de 5 største modetendenser

Hver eneste sæson blomstrer masser af nye trends frem, og sommetider kan vi blive helt forpustede ved tanken om altid at være med på den seneste mode. Derfor har vi samlet fem af de allerstørste trends, som du måske allerede har liggende i dit klædeskab? God stil kommer nemlig indefra, så er du hoppet med på bølgen før, er du garanteret helt klar til at trække i neonfarverne eller en let trenchcoat. 

LÆS OGSÅHer er tricksene, der får folk til at vende sig efter dig på gaden

1. Neon

En af sommerens største tendenser er neon. De stærke faver var over alt til forårets modeshows rudnt omkring i verden, og vi forstår det godt! Kontrasten mellem neonfarver og solkysset hud er skøn, og den bidrager til et herlig sommerlook - både til hverdag og fest.

 

Blazer, Jacquemus, 7.280,5 kr. Kan købes online HER - Pencilskirt, Alexander McQueen, 3.436,25 kr. Kan købes online HER - Kjole, Stine Goya, 2.600 kr. Kan købes online HER - Bukser, Balenciaga, 4.444,7 kr. Kan købes online HER

View this post on Instagram

Your grandmom in the 70’s ✌🏼

A post shared by MARIE WIBE JEDIG (@mariejedig) on

2. Jakkesæt med shorts

En anden af sommerens helt store tendenser er den afslappede og sommerlige udgave af det klassiske jakkesæt. Hop i et par shorts i stedet for de typiske slacks, og du er klar til at gå sommeren i møde. Er du glad for farver, er der masser af skønne nuancer at finde denne sommer. 

 

 

 

 

BlazerAtu Body Couture, 6.058,25 kr. Kan købes online HER - Shorts, Atu Body Couture, 3.003 kr. Kan købes online HER Shorts, Styland, 2.871 kr. Kan købes online HER - Blazer, Styland, 5.595 kr. Kan købes online HER  

LÆS OGSÅ: 15 sandaler med hæl, du vil elske hele sommeren

3. Trenchcoats

Den klassiske trenchcoat går vist aldrig rigtigt af mode! Den har et tidløst fit, som er klædeligt både til bukser og kjole - og det er især praktisk her til sommer. Her er et par eksempler på sommerlige blazere, så du kan bære vores alle sammens yndlingsfrakke hele året rundt.

 

Trenchcoat, Nanushka, 6.162,8 kr. Kan købes online HER - Trenchcoat, Prada, 6.855 kr. Kan købes online HER - Trenchcoat, Anouki, 8.241 kr. Kan købes online HER

 

4. Denim

Ligesom trenchcoaten er denim altid et hit. Gennem de sidste mange årtier har denim-moden skiftet snit og farve hver sæson. Denne gang skal denim være farverigt og cropped, og du kan både bære et enkelt item eller gå all in i fuld denim. 

Jeans, Ambush, 3.306 kr. Kan købes online HER - Kjole, Jonathan Simkhai, 3.832,2 kr. Kan købes online HER - Shorts, Replay, 1.399 kr. Kan købes online HER

5. Gennemsigtigt stof

En trend, som ikke er til at tage fejl af, er gennemsigtigt stof. Det smarte ved gennemsigtige styles er, at de tilføjer en anden og ny dimension til et look, samtidig med, at du kan bruge dem både indenunder og udenpå dit andet tøj. En super anvendelig og nem trend at tage til sig! 

 

Kjole, Ssheena, 2.218 kr. Kan købes online HER - Top, Styland, 635 kr. Kan købes online HER - Skjorte, Helmut Lang, 4.025 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Denne trend er den største på Instagram lige nu