SHOPPING

5 trends du ikke kommer udenom på Roskilde Festival

Årets mest omtalte festival er lige om hjørnet, og hvad er bedre, end at være forberedt på årets største festivaltrends? Læs her og bliv klogere på årets uundgåelige trends.

Selv om vi ofte forbinder Roskilde Festival med slidt tøj og gummistøvler, kan man faktisk godt være fashionabel, hvis man har forberedt sig lidt hjemmefra. Derfor guider vi dig gennem årets 5 største festivaltrends, som vi helt sikkert kommer til at se meget på Dyrskuepladsen i år.

TREND 1

En fast inventar i din Roskilde-taske er en regnjakke. De danske vejrguder formår næsten altid at pifte stemningen op med lidt (meget) regn. I år bliver måske en undtagelse? Men for at være på den sikre side, bør regnjakken altid tages med. I år bliver den gennemsigtige regnjakke det store hit. Regnjakken er sjov og anderledes og har den bonus, at man kan se dit smarte outfit under.  

LÆS OGSÅ: Plastik - forårets tendens, der deler vandene 

TREND 2

Ud over at vejrguderne ofte bidrager med lidt dråber, kan de omvendt også levere høj sol, som ofte kan slå mange ud, hvis man ikke sørger for at beskytte sig bare en smule mod solen. I år er den mest populære solbeskytter trådt ind på festivalmarkedet og bliver et absolut must have. Det er intet mindre end en solskygge-kasket. Den er praktisk, smart og giver en god festival vibe. 

TREND 3

To i en - hvad er lettere og bedre på festival? Årets to i en er smækbuksen. De er tilbage, og det skal udnyttes! De giver et cool casual look, som er det perfekte festivallook. Brug dem med en T-shirt under, og tag en strik ud over, når natten falder på. 

TREND 4

En gammel klassiker er vendt tilbage. Den ikoniske safari-lignende sko, bedre kendt som Palladium, er på markedet igen. Det er den perfekte Roskilde-sko! Prisen er god, farverne er jordnære. og de er lige til at hoppe i. What’s not to like?

LÆS OGSÅ: 5 trends, du tror, du ikke kan bruge 

TREND 5

En bæltetaske er selvfølgelig et must på en festival. Du bærer den 24/7, og den må derfor gerne være lidt cool. Gucci har lavet årets bæltetaske til taljen, som uden tvivl bliver årets luksuriøse festival twist. Den må siges at være en to-die-for bæltetaske!

Tag et kig i galleriet og se nærmere på årets største festivaltendenser!    

5 trends du ikke kommer udenom på Roskildefestival

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Læs mere om: