SHOPPING

5 værtindegaver, alle vil blive glade for

Værtinden har knoklet for, at I skulle få den bedste fest, så selvfølgelig fortjener hun den helt rigtige gave. Giv gaven, som du selv vil have! Her er 5 værtindegaver, som alle vil blive glade for.

Giv en værtindegave, du selv vil have

Når du er inviteret til middag eller fest, er det altid en god idé at have en værtinde gave med til værtinden, der har slidt og slæbt for, at I alle sammen kan have en dejlig dag eller aften. Ved at give hende en god værtindegave, anerkender du hendes arbejde og takker for invitationen, og hvad der måtte komme af fornøjelser undervejs i dit besøg. 

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

En værtindegave behøver ikke at være dyr eller fancy - det er tanken, der tæller! Når det er sagt, giver det naturligvis ekstra point, hvis man møder op med en gave, som er købt med værtinden i tanke.

Blomster er jo altid en god idé at give som værtindegave, og det vil de fleste værtinder sætte pris på. Men hvis du søger idéer til andre værtindegaver, du kan give, skal du se med her. Herunder finder du 5 bud på gode værtindegaver, som alle vil blive glade for!

LÆS OGSÅ: Sådan får du blomster til at holde længere

5 værtindegaver, som vil vække glæde hos værtinden

1. Giv vin eller Champagne i værtindegave

At give en god flaske vin eller Champagne er en klassik – og god – værtindegave. Hvis du tilmed kender værtindens smag, kan du virkelig ramme hende et blødt sted med en god vin eller Champagne. Som en ekstra gevinst kan du muligvis selv få glæde af gaven, hvis værtinden vælger at åbne flasken på aftenen.

Et bud, på en god vin at give i værtindegave, er hvidvinen til venstre i billedet, Burja Bela, fra Slovenien, som bliver mere og mere populær. Til værtinden, som elsker et godt glas Champagne, anbefales denne udsøgte flaske, som kan ses til højre i billedet. Hvis du vil imponere din værtinde, kan du læse med her, hvor du bliver klogere på alt det, der er at vide om Champagne.

Hvidvin, Burja Bela, 475 kr. Find butik HER
Champagne, Duménil – Millesime 2005, 399 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Giv din værtinde et smykke i værtindegave

2. Giv en kogebog i værtindegave

Denne værtindegave er til hende, som elsker at stå i køkkenet og prøve kræfter med nye opskrifter og smagssammensætnigner.

Dette er en spændende kogebog, der udfodrer "det almindelige" køkken, og som vil kunne give værtinden - og måske også dig selv - nye kulinariske oplevelser.

Kogebog, Neurogastronomi af Nikolaj Buchardt & Rasmus Bredahl, 315 kr. Kan købes online HER

Psst... Du kan også give et abonnement i værtindegave - priser fra 150 kr. Læs mere og køb HER

3. Giv the i værtindegave

The er en god værtindegave til hende, der elsker en god, varm kop the, og som er nysgerrig på forskellige typer af the. Med denne the-pakke fra A.C Perch's Thehandel, vil værtinden kunne afprøve forskellige the'er og måske finde sin nye favorit.

Hvis du har lidt ekstra overskud, kan du her læse om, hvordan du kan lave din egen the til værtinden.

The, A.C Perch’s Thehandel, 255 kr. Kan købes online HER

4. Giv wellness eller pleje i værtindegave

Giv værtinden mulighed for at pleje sig selv lidt ekstra med enten en wellness-pakke eller en lækker håndlotion, der kan holde hendes hænder fugtede i vinterkulden.

LÆS OGSÅ: Vil du give en personlig julegave? Se her, hvordan du gør!

Mange steder, kan man finde en wellness-pakke, som allerede er samlet for én, som du kan se til venstre på billedet, men du kan selvfølgelig også selv sammensætte en lækker wellness-pakke til din værtinde. Hvis du vil sammensætte din egen wellness-pakke, kan du gå efter ting som bodylotion, badesalt, neglefil, duftlys og lignende. Find flere ting til din værtindes hjemmelavede wellness-pakke her.

Hvis du gerne vil give din værtinde en lækker håndlotion, der kan hjælpe hendes hænder bløde og fugtede gennem vinteren, anbefales Karmameju's håndlotion, som kan ses til højre i billedet. Du kan også finde flere lækre produkter til vinterhænder, som din værtinde vil blive glad for, lige her.

Wellness-pakke, 215 kr. Kan købes online HER
Håndlotion, Karmameju, 249 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Pakkekalender - 24 gaver til under 500 kr. 

5. Giv chokolade eller lakrids i værtindegave

Giv din værtinde en traditionel gave, som hun helt sikkert vil blive glad for: chokolade eller lakrids. Lidt sødt til ganen er altid et hit, men hvis du ikke kender din værtinde så godt, så gå efter det sikre valg, som er chokoladen. Uanset, hvilken af de to, du vælger at give som værtindegave, er det en god hovedregel, at gå efter varer af god kvalitet.

Du kan også glæde din værtinde med hjemmelavdet chokolade - se her, hvordan du gør!

Chokolade, Summerbird, 200 kr. Kan købes online HER
Lakrids, Johan Bülow, 225 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Find den helt rigtige julegave til ham