SHOPPING

6 BUD PÅ EN MERE FESTLIG HVERDAGSGARDEROBE

Danmarks forår kan gå mange veje. For at imødekomme enhver slags vejr, giver vi dig her seks bud på ting, du kan pifte din garderobe op med, og gøre den mere festlig.

Modetendenserne dette forår er pastelfarvede styles og masser af blandede mønstre.

Selvom du arbejder hjemme, kan du sagtens klæde dig festligt på. Du skal nemlig huske at pleje dig selv og din selvtillid, under denne nedlukning. Og det kan din garderobe være med til at gøre.

Læs også: 7 gode råd til en mere bæredygtig garderobe

Forårets vejrprognoser kan både være solskinsrige og våde. Derfor har IN samlet seks bud på, hvordan du kan gøre din hverdagsgarderobe lidt mere festlig. Og det er uanset hvilket vejr foråret bringer.

Seks bud på en mere festlig garderobe

1. Farverige stænger

Farverige strømpebukser er en velkendt trend fra sidste forår, men de kommer endnu stærkere tilbage i år. Disse farvestrålende strømpebukser vil med garanti, gøre dit outfit lige dét mere festligt.

Sneaky Fox strømpebukser, 99 DKK, kan købes online HER

2. Igennem regn og slud

Tilføj denne smukke trenchcoat-lignende regnjakke til din garderobe, for at skabe diversitet i dine jakker. Den er både elegant og praktisk, så du kan bruge den til alt slags vejr.

Rains String Overcoat, 999 DKK, kan købes online HER

Læs også: 8 forårskjoler, der giver dit sweatsuit kamp til stregen

3. Farverige sko

Hvis du ikke er glad for at bære farverige bukser eller bluser, tilføj da blot et par farverige stilletter som et ekstra pift. Det giver dig samtidig et sofistikeret og feminint look. 

Jimmy Choo stilletter, 4135 DKK, kan købes online HER

4. Prikken over i’et

Føl dig feminin og smart i disse bukser fra Custommade. Bærer du en enkel skjorte over, kan disse prikkede bukser nemt gøre dit outfit mere festligt. 

Parvina bukser fra Custommade, 2300 DKK, kan købes online Her

Læs også: 9 designertasker, der aldrig går af mode

5. Pep dit sortiment af klassiske blazere op med blå

Hvis der er én farve, vi kommer til at se meget til i 2021, er det blå. Tilføj derfor en blå eller farverig blazer til dit sortiment, som for det første kan holde i mange sæsoner, men også give dit outfit lige dét ekstra, hvis du f.eks. har den udover en mønstret kjole. 

Wool Crepe Double Breasted Jacket fra Alessandra Rich, 13.450 DKK, kan købe online HER

6. Spice dine virtuelle møder op

Vil du sætte lidt mere farve på dine virtuelle møder og din hverdag? Så skal du have fat i denne mønstrede og sofistikerede kjole fra Rotate Birger Christensen, der med garanti giver dine onlinemøder et festligt pust. 

Ida Dress Paint fra Rotate Birger Christensen, 2100 DKK, kan købes online HER

Læs også: De 10 flotteste kjoler fra Grammy Awards 2021

 

Læs mere om: