SHOPPING

8 hvide suits til bruden, der ikke vil i kjole

Én af de mange traditioner, man forbinder med et bryllup, er den hvide kjole. Men er du ikke til en stor, hvid brudekjole, har vi her samlet 8 suits, som du kan stråle i på den store den dag.

En bryllupskjole er absolut ikke et must på den store dag. Har du svært ved at se dig selv i en stor hvid kjole, så kan du overveje et festligt bryllupsjakksæt – en trend, vi de sidste år er stødt på et flere gange. 

Én ting er, at et suit er superbehageligt og let at danse i, men det kan ovenikøbet også genbruges gang på gang efter brylluppet - så kan du have god og "grøn" samvittighed.

Læs også: 11 chikke klipklapper til de varme sommerdage

Vi har her samlet 8 bud på et bryllupsjakkesæt til bruden, der passer til enhver smag og ethvert budget.

Otte hvide suits til bruden

1. Til den romantiske brud 

Med et luksuriøst blonde suit fra Dolce & Gabbana, får du det bedste fra begge verdener. Et romantisk sæt med feminine blondedetaljer i et maskulint snit. 

Dolce & Gabbana, Lace Blazer, 20.450 kr. Kan købes online HER & Lace pants, 8.552 kr. Kan købes online HER

2. Et chikt look til den moderne kvinde

Max Mara formår gang på gang at skabe drømmelooks i gode materialer, som emmer af elegance. Også i dette sæt med rene linjer og moderne snit. 

Max Mara, Mattino satin blazer, 7.622 kr. Kan købes online HER & Vfull satin straight-leg bridal pants, 3.264 kr. Kan købes online HER

3. Lad minimalismen herske

I dette jakkesæt fra Alexander McQueen, er skønheden ikke kamufleret i støjende detaljer. I stedet fremhæves det skarpe figursyede snit. Her er der rig mulighed for at sætte sit personlige præg med smykker, sko og taske. 

Alexander Mqueen, Crêpe blazer, 11.080 kr. Kan købes online HER & Mid rise flared pants, 4.164 kr. Kan købes online HER

4. Back to the 80’s

Ønsker du et mere afslappet look til et sommerbryllup i haven, så er dette jakkesæt fra Sundarbay måske lige sagen. De lidt bredere bukser vil sammen med den flatterende jakke fremhæve de kvindelige former.

Sundarbay, Ivory oversized blazer, 1.326 kr. Kan købes online HER & Ivory high waisted pants, 982 kr. Kan købes online HER

5. Det prisvenlige suit

Til en overkommelig pris kan du erhverve dig dette stilrene og klædelige jakkesæt fra Designers Remix, som bagefter kan bruges til et sommerarrangement. Mere bæredygtigt bliver det ikke – og så er det endda i behageligt økologisk bomuld. 

Designers Remix, Sansah blazer, 1.999 kr. Kan købes online HER & Sansah flared pants, 999 kr. Kan købes online HER

6. Et mix af det casual og cool

Vær med på moden og hop i denne oversize blazer og tilhørende bukser med unikke detaljer. Det luftige og lette sæt fra Zadig&Voltaire kan tiltrække enhver brud, der ikke er til for meget glimmer og glitter, men som derimod elsker tomboy-stilen.

Zadig & Voltaire, Veste Dale wool tech, 3.718 kr. Kan købes online HER & Pantalon Night wool tech, 2.193 kr. Kan købes online HER

7. Generøs volume

Med et minimalistisk design formår dette jakkesæt fra Dorothee Schumacher at skabe opmærksomhed og synergi i kirken, uden at dominerer omgivelserne omkring sig. Det skræddersyede snit og de elegante voluminøse ærmer taler for sig selv og giver sættet et feminint touch.

Dorothee Schumacher, Sophisticated perfection jacket, 5.168 kr. Kan købes online HER & Sophisticated perfection pants, 3.618 kr. Kan Købes online HER

8. Stilet på budget

Med smukke bindebåndsdetaljer og elegante folder i både blazer og bukser, vil du stå smukt som hvid brud i dette jakkesæt fra COS. Det er tilmed budgetvenligt - så du behøver ikke være nær så bekymret for, om du spilder lidt vin eller bryllupskage på det hvide stof. 

COS, Fitted tie-up blazer, 1400 kr. Kan købes online HER & High-waisted paperbag trousers, 650 kr. Kan købes online HER

Læs også: Pift din garderobe op med disse 6 hverdagsitems

Læs mere om: