SHOPPING

9 designertasker, der aldrig går af mode

Er der noget, som altid er en god investering, så er det en taske, du ved holder år efter år – en taske, som både er cool, men også klassisk, og en taske som du aldrig bliver træt af. Læs med, når IN guider dig til 9 klassiske designertasker, som du roligt kan investere i – både nu, men også om 10 år.

En god kvalitetstaske kan holde et helt liv (og endda oftest gå i arv), så selvom det kan gøre lidt ondt på pengepungen, så er en klassisk designertaske en investering, som holder! Herudover kan du altid sælge tasken videre, hvis du selv skulle blive træt af den.
 
Gode, vedligeholdte designertasker kan oftest sælges til halvdelen af købsprisen, og endda nogle gange langt over den originale købspris – så ja, en designertaske ér en investering!
 
En god idé kan være, at gå efter en taske i en mørk og klassisk farve, som for eksempel koksgrå, navyblå, bordeaux eller mørkegrøn. De mørke farver er nemlig altid ”sikre”, men samtidig skiller de sig ud fra mængden af sorte tasker.
 
 
I galleriet herunder har vi samlet 9 klassiske designertasker, som du roligt kan investere i – måske de endda giver gevinst på kontoen i sidste ende?

9 klassiske designertasker, som du roligt kan investere i

Læs også: Se den nye kollektion fra det franske modeikon Ines de la Fressange for Uniqlo