SHOPPING

9 farvede støvler til foråret

Et par farvede støvler kan sætte prikken over i'et i dit forårsoutift. Find din favorit her.

Vejret er ikke med os, men det skal ikke forhindre os i at få den høje hæl og de dejlige lyse farver ind i garderoben. De fantastiske stiletstøvler, der skriger af forår, springer i øjnene i det (indtil videre) triste forårsvejr. Det er tiltrængt at se de mere friske farver, og dem får man i hvert fald i de her støvler.

Kvalitet frem for kvantitet

Hellere et par støvler af god kvalitet, som kan holde sæson efter sæson. De eksklusive støvler har en anden pris end dem på budget, men prisforskellen kan somme tider godt betale sig. Vil man gerne have mange støvler at vælge imellem, som man skifter ud hver sæson, er det en god idé at købe dem på budget, men de støvler, som har en højere kvalitet holder sig bedre sæson efter sæson. Dermed ikke sagt, at man altid kun skal investere i sorte støvler. Et par farvede støvler kan i lige så høj grad være en klassiker i garderoben, som er med til at understrege din stil og personlighed sæson efter sæson.

LÆS OGSÅ: Statement-T-shirt hitter - find din favorit her

Eksperimentér med farverne

Et par støvler til samlingen kan man altid bruge. Derfor har vi fundet de perfekte støvler til dig, som er klar til eksperimentere lidt mere med din stil end bare med klassiske sorte støvler. Foråret er ikke det samme uden nogle lækre farver, som kan ændre dit look. Så pak de sorte støvler væk indtil efteråret, og prøv noget nyt.

9 ankelstøvler til foråret