SHOPPING

9 forårsjakker du roligt kan investere i

Dette forår er trenchcoaten ikke til at komme udenom, men det betyder ikke, at det er den eneste rigtige forårsjakke, som du kan investere i lige nu. IN guider dig til, hvilke forårsjakker du roligt kan bruge foråret og sommeren ud.

9 udvalgte forårsjakker

Nogle jakker er gengangere sæson efter sæson. Det er blandt andet de klassiske styles som trenchcoaten, denimjakken og læderjakken. Disse forårsjakker er stilsikre valg, som aldrig rigtig går helt af mode. Trenchcoaten har dette forår fået ekstra meget opmærksomhed og popularitet, så du vil ikke gå helt galt i byen, hvis du finder din klassiske trenchcoat frem fra gemmerne eller investerer i en ny.   

Men der er også massere korte forårsjakker, som er in lige nu. Sæsonen byder nemlig på mange fine tendenser, så hvis du har mod på at springe ud i noget nyt dette forår, kan du lade dig inspirere af tendenserne; workwear, militær, de fine pelsdetaljer eller det populære blomsterprint.

LÆS OGSÅ: SHOPPING | Den klassiske trenchcoat er tilbage

Få inspiration til denne sæsons forårsjakker. IN har udvalgt 9 forårsjakker i forskellige styles, som, vi tror på, vil være populære denne sæson:

Shop de 9 forårsfrakker

LÆS OGSÅ: SHOPPING | 11 overgangsjakker til foråret