SHOPPING

9 leopard-styles til dig, der ikke længere er i 20’erene

Du er stadig 'ung og frisk' og looket kan være super cool, men kan man blive for gammel til at klæde sig i leopardmønstret? Svaret er nej. Få INs tips og tricks til, hvordan du kan bære leopard-printet.

Leopard til alle aldre

Man kan ikke blive for gammel - eller for ung - til at klæde sig i noget. Det handler blot om den rette styling og om, at alt skal gøres med måde, uanset alder.

Leopardprintet har fået sig lidt af en comeback i løbet af sommeren hos de store modehuse, og det fortsætter hen i efteråret hvor vi ser flere af de store modehuse have printet med i deres kollektioner.

På catwalken er leopard-looket taget til ekstremer med leopard fra top til tå, hvilket ser super cool ud. Men det look og sammensætning passer ikke nødvendigvis ind i den almene kvindes stil og garderobe. Derfor kan du nøjes med at inkorporere de elementer fra catwalken, der giver mening for dig og som du er gladest for.

LÆS OGSÅ: Leopard, sport og shine: De 8 største trends dette efterår

Hvis du synes leopardprintet er sejt og frisk, men samtidig også en smule for vovet til din egen stil, kan du også nøjes med blot at bruge det som accessories. Tilfør eksempelvis en printet taske eller et par sko.

Er du derimod ret vild med printet og samtidig tør springe mere ud i det vilde look, kan du gå efter et par bukser eller en jakke.

Hvis du ønsker, at give leopard-printet et mere hverdags-venligt look, kan du style det med denim i alle afskygninger eller hvide styles, der opbløder leopard-looket.

I galleriet finder du 9 leopardprintede styles, der passer til alle - uanset alder:

Shop det lækre leopard-print

LÆS OGSÅ: Sådan styler du langskaftede støvler

Læs mere om: