SHOPPING

9 smukke tasker til sommer og sol

Vi vil gerne have knald på farver og mønstrer denne sæson og det gælder også vores tasker, hvor vi nemmere kan vise vores farverige side. IN har fundet sine 9 favorit-tasker til sommer, sol og fester.

Om det er snittet, mønsteret, farven eller noget helt fjerde, er mindre væsentligt, bare din taske kan noget ekstra, der bidrager positivt til din stil og dit udtryk. Kontrastfarver og stærke farve er virkelig oppe i tiden, så prøv med en skarp blå, en dyb rød, en solgul eller en kridhvid taske, der kan stå i kontrast til resten af dit outfit.

LÆS OGSÅ: 11 strandtasker, du ikke kun vil have med på stranden 

Vær ikke bange for de mindre tasker. De vil være de mest dekorative til festen. I dit valg af taske bør du naturligvis tænke over taskens funktion. Har du behov for at have hænderne fri, skal du nok ikke vælge en clutch men derimod en skuldertaske. Clutchen er dog en smule mere sofistikeret, så hvis du er til dét er den det rigtige valg.

Shop tasker til sommer

En taske kan løfte et outfit så utrolig meget, så lad gerne denne sommer stå i taskernes tegn og giv dem den opmærksomhed de fortjener.

IN har fundet 9 af de smukkeste tasker til sommer og samlet dem til dig her i galleriet:

Shop 9 smukke tasker til sommer

LÆS OGSÅ: 3 must have accessories til sommeren