SHOPPING

Annonce | Skab dit eget smykke-look til hverdag og fest

Kollektionen DEW DROP fra Georg Jensen er feminin og markant på samme tid. Den behøver ikke at råbe for at blive hørt – en kvalitet, der er selve indbegrebet af elegance. Smykkerne er tro mod den revolutionerende Vivianna Torun Bülow-Hübes designetos. Kollektionen fremhæver kvindens skønhed og bevæger sig yndefuldt med hendes krop uden at overskygge hendes stil - se kollektionen her og læs om kvinden bag det ikoniske design.

Viviannas designfilosofi er, at funktionalitet skal være smukt, og derfor er låsen på Dew Drop halskæden placeret foran i midten. Den nye kollektion byder på vedhæng I en lang række forskellige naturlige farver, og med dem kan du sammensætte dine helt egne smykker og ændre dem, som du har lyst. Vivianna ønskede at skabe en halsring, der kunne bæres både til hverdag og fest: ved at tilføje en ædelsten ændrer halsringen udtryk og bliver et elegant accessory til en festlig lejlighed. De naturlige ædelsten er unikke og har hver deres specifikke karakteristika – der findes ikke 2 sten, der er ens.

Kollektionen findes i følgende materialer – 18kt guld samt sølv med vedhæng spændende fra sterlingsølv, røgfarvet kvarts, blå topas, prasiolit, ametyst, til brillantslebne diamanter - både sorte, brune  og hvide.

Se den smukke DEW DROP kollektion HER

Vivianna: En legendarisk designer

Vivianna Torun Bülow-Hübe blev født i Malmø i 1927 og blev uddannet fra Academy of Industrial Arts i Stockholm og blev Sveriges første kvindelige sølvsmed, der etablerede sit eget værksted. Intuitiv, disciplineret og modig i sin tilgang til arbejdet så vel som livet, arbejdede Vivianna med en kompromisløs passion for at skabe betagende smykkedesign med rod i naturen.  Da hun senere slog sig ned i Frankrig, blev Vivianna hurtigt internationalt kendt for sine innovative og elegante smykker og udviklede loyale følgere, der inkluderede kunstnere som Billie Holiday, Duke Ellington og Pablo Picasso.

Vivianna designede for Georg Jensen fra 1969 til sin død i 2004, og hun lever videre i sine produkter. Vivianna er måske bedste kendt for sit ikoniske og eponyme armbåndsur. Hun søgte at trodse tiden ved at designe et ur uden tal med en spejlglat skive - for konstant at vise ansigt på bæreren og være en konstant påmindelse om her og nu - og en åben armring, der symboliserer frihed fra tiden. Hendes smykker håndlavet af poleret sterlingsølv, der blidt svøber sig om den kvindelige form, er en perfekt balance mellem fuldendt form og funktion, og deres dristige simplicitet har universel tiltrækningskraft.

I næsten fem årtier med design, fandt den medfødte nysgerrige og uendelige kreative Vivianna inspiration i verden omkring sig - strandsten, rig på tekstur og farve, var for Vivianna mere værdifulde end diamanter.  Hendes designs henviste til uendelig bevægelse: Uden nogen tydelig begyndelse eller slutning ses blide bølgende former og diskrete udfordringer i bevægelsen af  kunstskøjteløbers balancerede kurver; en fugls stigende kurs; og de sensuelle konturer af den kvindelige form manifesterede sig selv i hendes udtryksfulde design.

 

Læs mere om: