SHOPPING

7 smukke items til arbejdsgarderoben

Er du klar til at hoppe i tøjet og komme tilbage til hverdagen? Vi guider dig til den perfekte arbejdsgarderobe!

Hverdagen bliver altså bare lidt nemmere, når du har opbygget en solid garderobe bestående af flere variationer over den perfekte arbejdsuniform. Så slipper for du for at spilde de dyrbare minutter om morgenen på at gennemsøge klædeskabet. 

Sæsonens trends er perfekte i arbejdssamenhæng: Store jakkesæt, nedtonede farver og veste har været allestedsnærværende det seneste års tid. Det samme har praktiske bekædningsgenstande, så de små tasker, høje sko og det stramtsiddende tøj er kasseret til fordel for noget, du rent faktisk kan bevæge sig i.

1. Brede bukser

Jakkesættet er ikke nogen nyhed, men det seneste år har det ændret en smule karakter. Det er de helt store blazere sammensat med brede bukser, som kunne ses overalt til de seneste to modeuger, både i gadebilledet og på catwalken. Hvis du synes, det kæmpestore jakkesæt føles lidt voldsomt, kan du heldigvis plukke dele af det ud. For eksempel kan du starte med et par bukser, som sidder løsere end dem, du er vant til. Ud over at være tjekkede er de virkelig behagelige at have på. 

Bukser fra Mark Kenly Domino Tan, 3.445 kr. Kan købes online HER

2. Feminine pufærmer

Det er ikke helt så praktisk og maskulint som jakkesættet, men de voluminøse pufærmer er over alt. Hvis du synes, at slå-om bluser -og kjoler med pufærmer blvier lidt for festligt til arbejdspladsen, findes der heldigvis mere nedtonede eksempler på tendensen. Se bare blusen her! 

Bluse fra Birgitte Herskind, 1.199 kr. Kan købes online HER

3. Loafers

Det er de flade sko, som dominerer for tiden, og sandaler, støvler og loafers har erstattet stiletterne. Det er mest af alt det tunge og træskos-lignende sko, som hitter. Loafers er perfekte til kontoret, da de er behagelige at gå i, mens du kan bevare et formelt udtryk. 

Sko fra ATP Atelier, 3.160 kr. Kan købes online HER

4. Læder

Rigtig mange af sæsonens kollektioner indeholder både skjorter, jakker og bukser i lækkert, blødt læder. Skjorten fra Ganni kan du style med et par stofbukser eller jeans så læder-looket bliver mere nedtonet.

Skjorte fra Ganni, 2.999 kr. Kan købes online HER 

5. Vest

Den er både klædelig og behagelig at have uden på en langærmet bluse eller en skjorte. De fine veste fås både helt tynde med v-hals og i en kraftigere strik. Veste er altså så populære lige nu, at enhver slags er en sikker vinder!

 Vest fra Neo Noir, 499 kr. Kan købes online HER

6. Silkenederdel

En silkenederdel er fantastisk til at løfte et sæt tøj og gøre det mere festligt. Sætter du den sammen med en strikket bluse, har du et lækkert hverdagssæt, og du skaber samtidigt en fin kontrast mellem materialerne. Skal det være mere formelt, er det også rigtig populært at matche den lange nederdel med en blazer.

Nederdel fra Rodebjer, 1.990 kr. Kan købes online HER

7. Rummelig taske

Store, bløde tasker var på hver en runway for nyligt, hvor de forskellige tøjmærker lagde stor vægt på praktiske accessories. Tasken fra Day ET er god, hvis du skal have mere end bare din pung og telefon med dig, når du tager på arbejde.

Taske fra Day ET, 699 kr. Kan købes online HER 

Læs mere om: