SHOPPING

BLACK FRIDAY | Den ultimative guide til nettets bedste udsalg!

Hvor finder du de bedste tilbud? Hvordan kommer du overhovedet i nærheden af dem? Og hvad skal du være opmærksom på, hvis du vil undgå at blive snydt? Her er alt, du skal vide om Black Friday.

Fredag efter Thanksgiving står i shoppingens tegn, og den amerikanske tradition er i løbet af de sidste par år blevet mere og mere udbredt i Danmark, og Black Friday er nu

Det skal du vide inden Black Friday:

Find din shoppe-stil: Vil du trodse menneskemængderne i de fysiske butikker, eller vil du sidde klar ved computeren?

Følg med på sociale medier: Følg dine favoritbutikker på Facebook og Instagram for at få notifikationer om tilbud og eventuelle konkurrencer. Det kan også være en god idé at tilmelde sig butikkernes nyhedsbreve, så man er den første, der får nys om Black Friday-tilbud.

Vær klar: Hvis du skal shoppe online, skal du huske, at Black Friday starter ved midnat mellem torsdag d. 23. og fredag d. 24. november. Det nytter altså ikke noget først at logge på næste morgen, hvis der er et specifikt tilbud, du jagter.

LÆS OGSÅ: 25 kjoler til julefrokost

Det skal du vide på Black Friday:

Rise ’n’ shine: På Black Friday er der flere butikker, der åbner tidligere end normalt. Husk at tjek, om din favoritbutik har særlige åbningstider på dagen.

Planlæg: Hvis du skal ud og jagte tilbud i de fysiske butikker, er det en god idé at planlægge en rute, så du forbi de vigtigste steder først.

Divide & conquer: Skal din mand eller din veninde også på tilbudsjagt? I kan overveje at dele jer op og købe på vegne af hinanden, hvis der er flere ting, I jagter.

LÆS OGSÅ: 5 flotte (og nemme!) festfrisurer

Det skal du vide efter Black Friday:

Længere leveringstid: En stor online shoppe-dag kan give nogle logistiske problemer for både webshops og fragtfirmaer. Der kan derfor godt gå længere tid end normalt, før du modtager dine varer.

Cyber Monday: Lige i halen på Black Friday kommer Cyber Monday. Mandagen efter Black Friday er også dedikeret til gode tilbud og store rabatter – dog primært på webshops.

LÆS OGSÅ: Denne læbefarve kommer til at hitte til alle julens fester

Husk:

Tjek normalprisen: Er det egentlig et godt tilbud, du sidder med? I forsøget på at få ting til at virke som et rigtigt godt tilbud, kan nogle butikker godt overdrive en smule med, hvor meget en vare har kostet førhen.

Tjek bytteregler: Hvis du er ude på at bruge dine Black Friday-køb som julegaver, skal du være opmærksom på, at flere steder kun har 14 dages returret i forbindelse med Black Friday-tilbud.

Tjek told: Hvis du shopper på udenlandske sites, er det vigtigt at have styr på toldreglerne, inden man lader sig forblænde af et godt tilbud. Hvis du handler uden for EU, pålægges der told oveni prisen, hvis varen koster mere end 1.150 kr.

Gode steder at shoppe til Black Friday:

Miinto.dk (sponsoreret link)
Op til 60% rabat på tusindvis af varer på både Black Friday og Cyber Monday.

Zalando.dk (sponsoreret link)
Rabatter i hele ugen, som kulminerer med op til 70% på Black Friday.

Bymalenebirger.com
Eksklusivt udsalg, hvis du er skrevet op til deres kundeklub.

Boozt.com (sponsoreret link)
Store Black Friday-rabatter

Illum
Stormagasinet har op til 50% rabat på alle deres etager, og ekstraordinært åbent indtil kl. 23 på Black Friday.

Magasin
Magasin har gode tilbud både i de fysiske butikker og online - blandt andet nye tilbud hver time.

Psst… Vi opdaterer listen løbende.