SHOPPING

Camilla Ottesen sætter sit tøj til salg

Tv-værten Camilla Ottesen har valgt at sætte sit brugte tøj til salg i en god sags tjeneste.

Den 41-årige tv-vært Camilla Ottesen har besluttet sig for, at det er på tide at give noget videre. Tøjskabet har nemlig bugnet af overflødige beklædningsgenstande, og derfor har hun taget imod et tilbud fra den bæredygtige webshop Fashions-resales om at sælge det videre i en god sags tjeneste.

"Jeg har alt, alt for meget tøj i skabet, og da jeg boede i Sydafrika fik jeg et nyt syn på, hvor meget jeg egentlig har brug for, og det er altså ikke 100 par sko og kjoler," siger Camilla Ottesen.

Se Camilla Ottesen på den røde løber ved årets Danish Beauty Awards her

Overskuddet fra tøjsalget går til Ungdommens Røde Kors, som tv-værten er ambassadør for. Hun prioriterer at få sat sit tøj til salg, mens det har en værdi frem for at smide det i tøjcontaineren.

Omtanke for miljøet og at minimere overforbrug er nemlig vigtigt for Camilla Ottesen, som har erfaret, at der er en stor personlig værdi i at få ryddet op og givet videre.

Michelle Obama genbrugte sit tøj på valgnatten. Se det her

Konceptet genbrug er hun også tilhænger af, og selv om det før i tiden havde et dårligere ry, end det har i dag, hvor det ifølge hende er blevet mere cool.

"Jeg synes, det er fint at købe tøj i genbrug, for der er noget for enhver smag. Jeg har valgt det tøj ud, som jeg synes er pænt, og som lever op til kravene om for eksempel ikke at være hullet," siger Camilla Ottesen.

Det er tøj som studieværten har brugt i sit arbejde men som nu bare hænger i skaber, og tæller mærker som Malene Birger, Day Birger et Mikkelsen, Moxy og Designers Remix.

Shoppen Fashion-resales har en række kendte ambassadører ud over Camilla Ottesen som Lisbeth Østergaard, Cath Alexandrine Danneskiold-Samsøe og Lina Rafn.

Læs mere om: