SHOPPING

Chefredaktørens ønskeliste

Se Camilla Lindemanns tre julegaveønsker.

Usynlig, Paul Auster
- Jeg ønsker mig Paul Austers seneste udgivelse Usynlig, fordi jeg er stor fan af Paul Auster og har læst alle hans øvrige bøger.
Jeg holder også meget af hans kone Siri Hustvedts bøger. Så julen skal blandt andet bruges til læsning af afslapning.
Fra forlaget Per Kofoed, 299 kr.

Elisabeth Arden creme
- Jeg kan lide at forkæle mig selv med gode cremer, denne er både fugtgivende og siges at holde fine linjer (vi bruger ikke så grimt et ord som rynker) på afstand. Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm Moisture Cream SPF 30 fra
Elisabeht Arden, 625 kr.

Øreringe fra Josephine Bergsøe
- En af mine yndlings-smykke-designere er Josephine Bergsøe. Et par øreringe som disse vil altid finde et godt hjem hos mig. Øreringe i 18 og 22 karat guld med diamanter og rubiner.
16.200 kr.

Læs også:
Moderedaktørens julegaveønsker
Artdirectorens julegaveønsker
Dine julegaveønsker

- Jeg ønsker mig Paul Austers seneste udgivelse Usynlig, fordi jeg er stor fan af Paul Auster og har læst alle hans øvrige bøger. Jeg holder også meget af hans kone Siri Hustvedts bøger. Så julen skal blandt andet bruges til læsning af afslapning. Fra forlaget Per Kofoed, 299 kr.- Jeg kan lide at forkæle mig selv med gode cremer, denne er både fugtgivende og siges at holde fine linjer (vi bruger ikke så grimt et ord som rynker) på afstand. Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm Moisture Cream SPF 30 fra Elisabeht Arden, 625 kr.- En af mine yndlings-smykke-designere er Josephine Bergsøe. Et par øreringe som disse vil altid finde et godt hjem hos mig. Øreringe i 18 og 22 karat guld med diamanter og rubiner. 16.200 kr.Læs også:

Læs mere om: