SHOPPING

COMPANYS åbner ny butik på attraktiv adresse

Companys inviterer indenfor i deres nye concept store i hjertet af københavn. Læs mere om butikken, udvidelsen, og kom med til åbningen, der byder på gode rabatter, goodiebags og champagne ...

COMPANYS åbner torsdag d. 18. september en 422 kvadratmeter stor concept-store på Østergade i København, i InWear og Matiniques gamle lokaler. COMPANYS sikrer sig dermed en af Danmarks bedste shopping-adresser.

Se også: Bliv Sund & Skøn som Sanne fra Gestuz

Butiksåbningen markerer udvidelsen af COMPANYS, som for få måneder siden blev opkøbt af DK Company koncernen sammen med de fire brands InWear, Matinique, Part Two og Soaked in Luxury. Den nye COMPANYS butik kan derfor introducere en række danske brands fra DK Company-familien til deres eksisterende sortiment.

Se også: 10 elegante bukser med vidde

Åbningen af COMPANYS fejres torsdag d. 18. september med 20 procent på alt i butikken og yderligere 50 procent på udvalgte mærker. Du er inviteret! - Kom forbi til champagne, snacks og muligheden for at vinde et gavekort på 5.000 kroner. Der vil være lækre goodiebags til de første 200 handlende kunder.