SHOPPING

Dansk vintagebutik udvider med webshop

Nu kan du snart gå online shop amok, når den danske vintagebutik, Jerome Vintage, udvider med ny webshop. Her kan du læse meget mere om butikkens nye hjemmeside, og hvornår den går i luften.

Selvom vi nyder at gå i de fysiske butikker, mærke og se varerne, så elsker vi også, når butikkerne går online – det hele bliver nemlig lige en anelse nemmere, og i disse lidt usikre tider, gør det også, at vi er sikre på aldrig helt at skulle undvære vores favoritbutikker.

Den populære, danske vintagebutik, ’Jerome Vintage’, som ligger på Kronprinsensgade, og deler hus med både ’Rosy Vintage’ og ’Jerome Studio’, går nu online.

Fra april 2021 bliver det muligt at shoppe både ’Jerome Vintage’, ’Rosy Vintage’ og ’Jerome Studio’ på deres nye hjemmeside. Du kan skrive dig op lige HER for at få den nøjagtige åbningsdato for den nye webshop.

Læs også: 7 gode råd til en mere bæredygtig garderobe

Imens vi venter i spænding på at kunne gå online-shoppeamok i de mange, fine vintagefund på den nye webshop, så har vi i galleriet herunder samlet nogle af vores favoritter, når det kommer til online vintageshopping.

Læs også: Tøj- og boligkæden Zara lukker en af sine boligkæder i Danmark

De bedste online vintage-butikker

Læs også: De 10 flotteste kjoler fra Grammy Awards 2021