SHOPPING

Fars dag 2020: De 13 bedste gaveidéer

Forkæl din kære far på fars dag med den helt rigtige gave. Måske er din far manden, der har alt? Frygt ej, for her er de 13 bedste gaveidéer til fars dag!

Fars dag er lige om hjørnet, og det er en god anledning til at forkæle din kære far og vise taknemlighed for alt det, han gør eller har gjort for dig. En fars dags gave er derfor et symbol på din kærlighed til ham. Det betyder ikke, at gaven behøver være en stor byrde for dit månedlige budget – for det er jo tanken, der tæller.

LÆS OGSÅ: 10 fædre med charme, selvtillid og lækkert hår

Fars dag 2020: De 13 bedste gaveidéer til fars dag

Hvad giver man manden, som fortjener alt, men har det hele? Hvis du har svært ved at finde ud af, hvad du skal forkæle din far med på fars dag 2020, så er der hjælp at hente! Vi har samlet de 13 bedste gaveidéer, så du kan finde lige den gave, din far fortjener. 

Forkæl din far med en gavekurv

Gavekurven vil garanteret falde i god jord, og det allerbedste ved denne gave er, at du kan skræddersy den perfekte gavekurv, så den indeholder lige det, din far allerbedst kan lide. Lige fra whisky og mørk chokolade til lakrids og lemonade. Valgmulighederne er mange, og kan du ikke købe kurven i en fysisk butik, kan den bestilles online og leveres direkte til din fars hoveddør.

Gavekurv fra Delikatessen, 285 kr. Kan købes online HER

Forær din far en parfume på Fars dag

Der er altid plads til en ekstra duft på hylden! Der findes utallige gode parfumer, så gå gerne på opdagelse i din fars udvalg. Er der en parfume, der har en fast plads på hylden? Kan du spore dig frem til, hvilke dufte han er til? Eller skal han prøve noget helt nyt? Husk at få et byttemærke på og en lille prøve med - måske går parfumen hen og bliver hans nye førstevalg.


Parfume fra Chanel, Bleu de Chanel Eau de Toilette, 150 ml, 950 kr. Kan købes online HER

Giv din far barbergrej

Uanset om din far er ved at gro fuldskæg, eller han foretrækker det kort, så kan han forhåbentlig - som de fleste mænd - bruge noget nyt, lækkert barbergrej. Det kunne for eksempel være et eksklusivt barbersæt fra Mühle, der både kommer med barberskraber, -kost og -skål. Er du ekstra gavmild, kan du tilføje et af de mange kvalitetsprodukter fra ’Taylor of Old Bond Street’, der tager sig godt af huden og giver ham en gnidningsfri og blød barbering.


Barbersæt med 4 dele fra Mühle, 829,95 kr. Kan købes online HER - Barbercreme fra Taylor of Old Bond Street, 109 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Far-datter parløb sikrer taskebrandet Adax' succes

Giv din far det helt rigtige grilludstyr

Varme sommeraftener med grillmad og hygge er til stor glæde for hele familien, og din far med garanti sætte pris på en gave, der passer til sæsonen. Du kan derfor overraske din far med noget lækkert grilludstyr – alt fra et BBQ-sæt til en pizzasten eller en ny grillhandske.


BBQ-sæt med 3 dele fra Morsøe, 499,95 kr. Kan købes online HER - Grillhandsker i læder fra Weber, 229 kr. Kan købes online HER

Forær din far en skjorte på Fars dag

Klæd din far lækkert på ved at tilføje en ny skjorte til hans klædeskab. Er han til de klassiske farver, kunne et godt eksempel være en grå skjorte fra Les Deux eller en minimalistisk sort skjorte fra Ralph Lauren. Måske er det på tide, han kommer ud af sin comfort-zone? Så prøv med lidt farve eller et cool mønster.

Skjorte fra Les Deux, 699 kr. Kan købes online HER -Skjorte fra Ralph Lauren, 629 kr. Kan købes online HER

Giv din far et gavekort

Du kender din far bedst og ved derfor også, hvilke butikker han handler mest i. Forær ham et gavekort til hans yndlingsbutik, så han kan forkæle sig selv med lige det, han står og mangler.

Find din fars kommende yndlingsbog 

Giv din far muligheden for at slå fødderne op og fordybe sig. Det kunne for eksempel være i bogen ’Teorien om alt’ skrevet af den prisvindende fysiker Holger Bech Nielsen. Du kan også lade din far blive fanget af en hæsblæsende krimi fra det virkelig liv skrevet af tidligere Operativ chef for PET, Frank Jensen, om hans fars mystiske død og hans liv som spion under 2. verdenskrig.

Bog, ’Teorien om alt’ af Holger Bech Nielsen og Jonas Kuld Rathje, 259,95 kr. Kan købes online HER  - Bog, ’Min far var spion’ af Frank Jensen, 299,95 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Derfor fejrer vi mors dag

Forkæl din far med massage

... Uden selv at løfte en finger. Køb fx en massagepude fra Zenkuru, der giver både varme og 3D-shiatsumassage og kan bruges både i hjemmet og i bilen. Så når lænden strammer og skuldrene ryger opad, kan din far sende dig en tanke. 

3D shiatsu-massagepude fra Zenkuru, 719 kr. Kan købes online HER - Lægmassage apparat fra Expain Relax, 1.103 kr. Kan købes online HER

Giv din far et abonnement i Fars dags gave

Et abonnement er gaven, din far kan få glæde af måned efter måned. Interesserer din far sig for mad og indretning kan du give ham et abonnement på Mad & Bolig. Er han mere til at læse om business, karriere og startup-profiler? Så kunne du give ham et abonnement på bladet ’Dossier’, der udkommer hver 2. måned.

Abonnement på Mad & Bolig, priser fra 119 kr. Kan købes online HER - Abonnement på Dossier, priser fra 149 kr. Kan købes online HER

Forær din far et ur på Fars dag

Fortjener din far en særligt eksklusiv gave? Så kan du forære ham et nyt ur. Er han en rigtig gadget-mand, kan du gå efter et smartwatch. Er han mere til den klassiske stil, vil han formentlig sætte pris på et elegant ur fra By Skov Andersen.

Ur fra By Skov Andersen, Chronograph 1815, 2.499 kr. Kan købes online HER

Giv din far god lyd i gave

Mangler din far en ny højtaler, der kan spille hjemmet op, eller har han brug for en mindre højtaler, han kan tage med sig i sommerhuset? God lyd behøver ikke længere koste en bondegård eller fylde halvdelen af stuen. Du kunne for eksempel give ham en højtaler fra Marshall. Her får din far både en velbalanceret og kraftfuld lydoplevelse og en højtaler, der ikke fylder meget og kan styres nemt via telefonen.

Højtaler fra Marshall, Marshall Acton II, 1.595 kr. Kan købes online HER

Hjælp din far med at gå sommeren i møde 

Fars dag ligger i begyndelsen af sommersæsonen, så hvorfor ikke hjælpe din far godt på vej? Køb ham et par sjove badeshorts, et par solbriller eller måske par sandaler, og tag sammen ud og nyd vejret.

 Badesandaler fra Birkenstock, 350 kr. Kan købes online HER - Solbriller fra RayBan, 787 kr. Kan købes online HER

Giv dig og din far en oplevelse for livet

De mest mindeværdige gaver er dem, man får et smil på læben af at huske tilbage på. Så hvorfor ikke give din far og dig selv en oplevelse, I kan få glæde af sammen? Er I til adrenalinkick, en god brunch, eller skal I have et godt grin over en ølsmagning? Mulighederne er mange, og uanset hvad skal I nok få én på opleveren.