SHOPPING

De 25 flotteste, sjoveste og vigtigste statement T-shirts

Sig det med T-shirts! Det er en af sommerens hotteste tendenser at iklæde sig en af de mange former for statement T-shirts. Her er 25 af de bedste af slagsen.

Du kommer ikke udenom statement t-shirts denne sæson og slet ikke når sommeren for alvor melder sin ankomst. T-shirts er et must i garderoben og noget de fleste af os ikke kan leve uden. Specielt den hvide klassiker har fået en fast plads hos de fleste. Men efter et år fyldt med statements som: ”I’m a feminist” og andre let-provokerende tekster, har statement t-shirten for alvor indtaget markedet.

LÆS OGSÅ: Style din T-shirt på 5 forskellige måder

Sig det med T-shirts

Det var blandt andet mærker som The Row, Calvin Klein og Zadig & Voltaire der på catwalken i efteråret væltede pressen med sine statements. Calvin Klein lukkede sågar showet til David Bowies ”This is not America”, som for alvor understregede den politiske drejning, moden har taget.

T-shirts er altså ikke længere blot et standard element i klædeskabet, det kan lige såvel være en måde at ytre sig om sine meninger på. Og denne mulighed er der en del designere, der har taget til sig. Birgitte Herskind kørte blandt andet ’Stop Self Shaming’ kampagnen fra et par uger siden, hvor fokusset var at hjælpe unge med at sige fra overfor det store pres, der ofte opstår. Kampagnens statement T-shirts blev et stort hit og skabte fokus på det til tider tabubelagt emne, som mange unge står overfor.    

LÆS OGSÅ: 3 måder, du kan style din statement T-shirt 

IN har samlet 25 flotte statement T-shirts. Se og shop dem her i galleriet:

25 statement t-shirts til din sommer