SHOPPING

De ”grimme” sneakers hitter

De såkaldte ”grimme” eller ”chunky” sneakers har banet sig vejen frem i modebilledet, og de har ikke tænkt sig at smutte igen lige foreløbig. Se med her og find de ”grimme” sneakers, som vil være pæne til dig.

Bigfoot-fødder kan også være pæne

Balenciaga, Gucci, Adidas og Stella McCartney er bare nogle af de mange brands, som i sin tid hoppede med på modebølgen om at gå fra klassiske til klumpede sneakers.

LÆS OGSÅ: Sådan rengør du dine sneakers

Med et sådan par sneakers på fødderne, kan det føles og måske se ud som om, at dine fødder er vokset til klumpede bigfoot-fødder, men tro det eller ej, de klumpede sneakers er blevet taget godt i mod – ja faktisk så godt, at de er blevet den største trend i 2018, når det kommer til fodtøj.

Tips til styling

Det kan være svært at hoppe med på trenden om de ”grimme” sneakers, hvis man ikke ved, hvordan man skal style sit outfit til dem.

Den nemmeste måde at style de ”grimme” sneakers på er, at simpelthen som du ville gøre, hvis der var tale om et par klassiske sneakers. De ”grimme” sneakers vil blot give dit look lidt ekstra kant.

LÆS OGSÅ: Nemme tips: Sådan vedligeholder du dine sko og sneakers

Du kan for eksempel style dem med et par jeans og en basic T-shirt, hvor de ”grimme” sneakers vil give looket et opløftende boost, som de klassiske sneakers ikke kan.

Så hvis du endnu ikke har købt et par ”grimme” sneakers, kan du stadig nå at hoppe med på trenden, og vi tør godt love, at den fortsætter længe endnu.

LÆS OGSÅ: Se de mest ikoniske sneakers og deres nyfortolkninger

Tag et kig i galleriet og få inspiration til, hvilke ”grimme” sneakers, der vil klæde dit outfit:

10 "grimme" sneakers

LÆS OGSÅ: Sådan bruger du sneakers, når du ikke længere er i dine 20'ere