SHOPPING

De perfekte basis T-shirts

Én ting som kan være noget så simpelt, men noget så svært at finde, er de perfekte basis T-shirts. Det er en uundværlig beklædningsgenstand, som kan bruges til alle styles. Har du også svært ved at finde den perfekte basis T-shirt? - Så find hjælp i vores guide.

Hvad skal jeg gå efter?

  1. Når man køber en basis T-shirt, er der specielt én ting, der er vigtigt at tænke over: ”Kvaliteten af stoffet”. Det kan være en smule irriterende, hvis man har købt den perfekte basis T-shirt, som går i stykker efter 3 gange i vaskemaskinen. Har din T-shirt en god kvalitet kan den (næsten) holde for evigt. Dog hænger kvalitet og pris sammen langt hen ad vejen, men det er ikke altid det forekommer.
  2. Gå efter klassikeren der evt. har en lille tekst eller print, men som ikke er overdrivende og fuld af bling, hvis du er i tvivl om, hvilken T-shirt du skal vælge. F.eks. en hvid statement T-shirt til et par jeans kan rede enhver tøjkrise. Husk også på, at modeverden kører i ring – og basis T-shirten er kommet for at blive.
  3. Der findes utallige former og måder, som den perfekte basis T-shirt kan være syet på. Det kan være du elsker tætsiddende styles eller hælder mere til en oversized T-shirt, men det vigtigste er selvfølgelig, at du føler dig godt tilpas i det, du har på.

Bæredygtige basis T-shirts 

I nutidens modebillede er udenlandske sågar som danske designere begyndt at se grønnere og grønnere på deres styles. Forstået på den måde, at mange designere producere deres styles på en bæredygtig måde, for at skåne krop og sjæl men selvfølgelig også miljøet. Har du også lyst til at hoppe med på trenden, kan en god start være at købe den perfekte bæredygtig basis T-shirt. Det er både godt for dig og miljøet. I galleriet nedenunder finder du IN redaktionens meninger om den perfekte basis T-shirt. Måske bliver den også perfekt for dig?

LÆS OGSÅ: 25 statement T-shirts til din sommer

Find din favorit basis T-shirt i galleriet her

Perfekte basis T-shirts

Læs mere om: