SHOPPING

De smukkeste sko til forårets fester

Gå forårets mange fester i møde med smukke sko, der kan redde enhver tøjkrise!

Vi kender alle den klassiske last-minute tøjkrise, hvor intet spiller og man hellere bare vil blive under dynen i stedet for at skulle til fest i tøj, man ikke føler sig smart og lækker i. Omvendt elsker vi også at skulle ud, når vi føler os tilpas og lækre i vores outfit.

LÆS OGSÅ: Her kan du se kirsebærtræerne blomstre i foråret

Derfor er det vigtigt at have items i garderoben, som altid kan redde din krise og pifte dit outfit op. Denne sæson byder på mange smukke sko, så hvorfor ikke gøre et par af dem til dine faste vindere?

Foråret er den tid på året, hvor både åbne og lukkede sko fungerer, og derfor er der ekstra mange muligheder for at finde dit favoritpar.

Den lukkede sko

Hvis du vælger en lukket sko, så gå efter en med farve eller et par helt hvide. Det gør dem mere forårstilgængelige, end hvis du vælger en mørk støvle, som du alligevel har brugt til alle vinterfesterne. Giv dit outfit et frisk farvepust, og byd foråret velkommen med en farvet støvle.

LÆS OGSÅ: Forårets fedeste sneakers

Den åbne sko

Den åbne sko har flere funktioner denne sæson. Sokker i sandaler er nu (mere end) accepteret, og det skal udnyttes! Til de lidt koldere forårsaftener kan du sætte en farvede glimmer- eller netstrømpe i din sandal eller pump for både at holde lidt på varmen, men også for at give et lækkert og stilet look.

Er det den lukkede eller åbne sko, der tiltaler dig mest?

Se de skønneste sko til forårets fester

Hvide støvler til foråret

Den hvide, lukkede støvle vil fungere godt til forårets aftenfester, hvor man kan risikere at det bliver lidt køligere. Den hvide støvle kan både styles med blå jeans eller en lækker nederdel.

Tory Burch, 2.950 kr. Kan købes online HER

Grøn sko til foråret

At holde sig til farver kan skabe god stemning til forårets fester. Du vil med garanti få komplimenter for ’at springe ud’ i den grønne pump her, som står perfekt til den sorte kjole.

Tibi, 3.360 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 12 overgangsjakker til foråret

Kitten heels til foråret

Hvis du er nybegynder hvad angår høje hæle, er denne sko fra Ganni en perfekt start. De er nemme at gå i, og de ville tilføje lidt farve til outfittet. I og med at den grønne farve ikke skinner helt igennem, kan du uden tvivl parre dem med en farvet overdel også.

Ganni, 1.870 kr. Kan købes online HER

Stiletter til foråret

Til de finere forårsfester er her et bud på en smuk og elegant sko. Den skinnende farve og sølvdetaljerne vil uden tvivl vække opmærksomhed, og du vil stråle hele dagen. De kan styles til den fine lange kjole – om den er sort, hvid eller farvet.

Malone Souliers, 3.995 kr. Kan købes online HER

Ballerinaer til foråret

Hvis du ikke er helt vild med at skulle gå i høje hæle, er her et bud på en smuk ballerinasko fra Jimmy Choo. Med disse fine detaljer, er det helt okay at gå uden om de lyse og farvede sko, og vil på ingen måde anses for at være for kedelig til foråret.

Jimmy Choo, 5.190 kr. Kan købes online HER

Ballerinaer med slangeskind

Slangeskind hitter igennem foråret, og derfor er der også her et eksempel på en flad sko, som har en flot åben detalje i siden. Ud over det er de rigtig nemme at style, da de passer til det hele.

Aldo, 549 kr. Kan købes online HER

Festsko til foråret

Disse fine forårssko kan både styles til finere og afslappede arrangementer. Style dem med en fin kjole eller nederdel eller med et par jeans og en skjorte.

Gianvito Rossi, 6.645 kr. Kan købes online HER

Klassiske stiletter

Et par smukke og klassiske stiletter kan bruges året rundt til alle anledninger. Og der findes næppe en anledning, hvor du ikke kan springe i de her fra Prada.

Prada, 4.630 kr. Kan købes online HER

Farverige sko

Hvis du savner en farverig detalje til dit outfit, så er de her sko det helt sikre valg. De vil være med til at give lidt kant til dit look.

Høje sandaler med mønster

Gå i et med forårets farver og stemning med disse flotte, høje sandaler fra Tabitha Simmons.

Tabitha Simmons, 4.445 kr. Kan købes online HER

Røde sko

Røde sko går både til sommer, efterår, vinter og selvfølgelig også forår. Røde sko vil derfor altid være et af de sikre valg i skogarderoben.

Billi Bi, 1.099 kr. Kan købes online HER

Kilehæle til foråret

Hvis du gerne vil give den lidt ekstra gas med fodtøjet til din forårsfest, bør du tage et kig på Christian Louboutins bud på en ekstravagant kilehæl.

Christian Louboutin, 4.295 kr. Kan købes online HER

Ballerinaer til foråret

De her ballerinaer kan skabe en sød kontrast til for eksempel et par læderbukser. 

Custommade, 1.300 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 9 typer sko enhver kvinde på eje