SHOPPING

Den nye H&M Conscious Exclusive-kollektion hylder skønheden ved det kasserede

H&M Conscious Exclusive AW 20-kollektionen er endelig landet, og nu kan du kigge nærmere på efteråret og vinterens festlige outfits, der byder på masser af forskellige teksturer og skulpturelle former.

NY KOLLEKTION MED EKSKLUSIVE STYLES

Nu er H&M Conscious Exclusive endelig tilbage med endnu en kollektion, der med sine glamourøse og dramatiske styles kan sætte en smule mere fest og farve på efterårets og vinterens mørke dage. 

SKØNHEDEN VED DET KASSEREDE

Kollektionen er som altid produceret af bæredygtige materialer, og lige præcis dét at tage noget gammelt og give det nyt liv, er hvad dette års AW 20-kollektion er inspireret af.

Alle kollektionens styles er nemlig lavet af spildmaterialer, der ellers skulle have været smidt ud - og netop derfor udforsker H&M med denne kollektion skønheden ved det kasserede.

I videoen herunder kan du se mere om, hvordan H&M har forvandlet kasserede materialer til eksklusive aftenkjoler og andre styles, der kan værdsættes og elskes på ny. 

OVERDÅDIGE AFTENKJOLER OG VOLUMINØSE TOPPE

Printene i kollektionen er inspireret af blomstret tapet, der er skallet af over tid og har detaljer af blomsterapplikationer og mølmotiver, som skal vække tanker om liv og forfald på en og samme tid. 

Materialerne kommer til live i overdådige aftenkjoler og voluminøse toppe, der med sine behagelige farver, dramatiske volumen og bløde strukturerede former sammensættes med en edgy undertone, som skaber et dragende og eksklusivt look.

Kollektionens accessories inkluderer dristige og chunky smykker, der virkelig kan tilføje et statement til dit outfit.

Derudover har de produceret et par støvler i et nyt, vegansk lædermaterialer, der delvist er lavet af biprodukter fra vinproduktion - og som har en aftagelig sok, der gør at støvlen har to meget forskellige looks, som du kan bruge til både hverdag og fest. 

LÆS OGSÅ: H&M Home løfter sløret: Laver kollektion med kendt modedesigner

"WEAR THE WASTE"-KAMPAGNE

Kollektionens kampagne må vi vente lidt med at se endnu, men dens budskab er at opmuntre os til at ”wear the waste” i en bestræbelse på at ændre moden. 

Kampagnens ansigt er den australske model, økolog og aktivist Zinnia Kumar, som er yderst beæret over at være en del af en kollektion, der forener mode og bæredygtighed. 

Som forbruger behøver vi ikke længere differentiere mellem, hvad der er fashion, og hvad der er bæredygtigt, da de to ting bliver én og samme. Som en økolog, der arbejder i modebranchen, giver dette mig håb, ” fortæller Zinnia Kumar.

LÆS OGSÅ: Garderobegenstart med Helle Kofod: "En nem måde at upcycle gammelt, kedeligt tøj"

Hele H&M Conscious Exclusive-kollektionen kan købes på hm.com fra tirsdag d. 1. december - men du kan allerede nu smugkigge på alle kollektionens styles herunder, så du kan planlægge, præcis hvilken kjole, der skal få dig til at føle dig eksklusiv og glamourøs denne vinter. 

H&M CONSCIOUS EXCLUSIVE 2020

H&M Conscious Exclusive AW20-kollektion