SHOPPING

Denne type denim skal du kende lige nu

Denim fra top-til-tå hitter, og denne sæson er det en helt bestemt type denim, der kommer til at dominere i gadebilledet. Bliv inspireret her.

Denim på denim er blevet en succes, som vi har set på diverse catwalks heriblandt Diesel Black Gold AW18 og Tommy Hilfiger AW18. Denim fra top til tå, eller stylet med andet materiale, har længe været smart, men i år ses en hel speciel mørk denim, som er ekstra fed.

LÆS OGSÅ: Sæsonens mest cool statement T-shirts

Style din denim

Man må hverken være bange for at ’mixe & matche’ eller gå ’all in’. Style denimjakken med et par denim jeans i samme nuance, eller med et par bukser i anden farve. Der må endelig ikke sættes grænser for, hvor meget denim kan bære. Desuden burde denim være fast inventar i enhver garderobe, om det blot er i form af et par gode jeans, eller om man går ’all in’ med en buksedragt. Mærk, hvad du føler dig tilpas i, men vær ikke bange for denim.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Til alle aldre

For mange er denim associeret med unge piger i korte nederdele, men den begrænsning kan vi godt glemme. Den mørke denim er blevet aldersløs, og det er ikke kun længere korte nederdele, der bliver lavet i denim. Nej, er du ikke til nederdele, så pift dit outfit op med en lækker denim frakke med bælte i taljen. Denim i denne mørke nuance er ikke kun for de unge, og alle generationer burde iklæde sig i den til sommer og forår.

LÆS OGSÅ: Kæmpetrend - shop de lækreste kedeldragter

10 fund i mørk denim

10 fund i mørk denim

Læs mere om: