SHOPPING

Det fineste hårpynt til bryllup

Det er ikke altid lige til at finde det helt rigtige outfit til en fest – særligt ikke, hvis festen endda er et bryllup. Saml inspiration til, hvordan du kan sætte prikken over i’et på dit outfit med hårpynt til bryllup.

Småt men godt

Sommeren er over os, og det betyder ringende kirkeklokker, store hvide kjoler og et væld af glædestårer.

Der er mange, der bliver gift i den kommende tid, og det kan være, at du er en af de heldige, der er inviteret med som gæst.

Ikke nok med, at det kan være svært at vælge, hvilket outfit og smykker man skal iføre sig, så skal jo også være festligt!

LÆS OGSÅ: Hvad skal man have på til et bryllup?

Hvis du ikke ønsker at have en stor håropsætning, eller hvis du synes, at der mangler en lille detalje i dit look, vil du ikke gå galt i byen med fine accessories til håret.

Hat eller hårspænde?

Der findes utallige accessories, der kan bruges som hårpynt til bryllup. Hvis du kan lide at gå med hatte, vil du blive glad for sæsonens store udvalg af yndige hatte.

De detaljerede hatte er mere festlige end de normale hverdagshatte, og med en sådan hat vil du ikke behøve at gøre noget særligt ud af din frisure.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Hvis du gerne vil have en fin frisure til festen, kan du oppe den endnu mere ved at tilføje et fint hårspænde eller en feminin hårbøjle. Det lyder meget simpelt, men det vil gøre en stor forskel for dit samlede outfit.

Der findes et hav af muligheder indenfor hårspænder, og derfor vil du kunne finde præcis det, du søger.

Se med i galleriet herunder og få inspiration til, hvad der skal pryde dit hår til den næste bryllupsfest.

LÆS OGSÅ: 5 ting, du ikke må have på til et bryllup

Find det fineste hårpynt til bryllup her i galleriet:

13 forskellige slags hårpynt til bryllup

LÆS OGSÅ: