SHOPPING

Digitalredaktørens majfavoritter

Luksus solcreme, bløde blondeshorts og stænk af leopardprint står øverst på listen, når INs digitalredaktør skal vælge sine majfavoritter

Hele foråret og sommeren indgår solcreme altid i min morgenrutine: først almindelig ansigtscreme og derefter solcreme og make-up. Denne solcreme fra La Mer er helt fantastisk, da man ikke har følelsen af, at man har solcreme på. Den er let og luftig i konsistensen, fugter men fedter overhovedet ikke. 

LÆS OGSÅ: Matcha - mere end te

Leopard er for mig et udødeligt print. Når jeg engang i mellem laver en stor oprydning i mit klædeskab, er det aldrig leopard-tingene, der ryger ud. Derfor vil mobilcoveret fra By Malene Birger helt klart være en favorit, dels pga. min leopardkærlighed, og dels fordi det vil passe godt på min telefon, som jeg har med mig overalt. T-shirten fra Baum und Pferdgarten har humor, selvom budskabet er vigtigt - hele overskuddet går nemlig til Dansk Kvindesamfunds arbejde for ligestilling.

LÆS OGSÅ: Redaktionen rejser: weekend i Rom

Jeg har længe haft et godt øje til Aiayus fine Helen-taske. Jeg elsker Aiayus virksomhedsfilosofi og denne smukke ferskenfarvede clutch vil være perfekt til sommerens festlige arrangementer eller f.eks. til småting som solbriller og nøgler på stranden. Og apropos solbriller må de denne sæson meget gerne være fra Carrera, der laver de lækreste solbriller. Jeg er helt vild med disse oversize, bronzefarvede pilot-briller, som kan holde flere sæsoner frem.
De smukke blonde shorts har den perfekte længde og farve. Jeg vil bruge dem sammen med tynd strik og farverige sandaler. 
Og sidst - men bestemt ikke mindst - har jeg sukket over den smukke skammel fra The Apartment meget længe. Jeg har det helt rigtige sted, hvor den kan stå og pynte i mit hjem.

Digitalredaktørens favoritter - maj 2015